Helaas! Deze actie is verlopen

Zoekt u een nieuw mobiel abonnement? Kom dan eens langs bij Welcom om te zien of de T-Mobile Superlimited Superdeal wat voor u is! Bij overstappen naar hun 10GB mobiele abonnement ontvangt u €2,50 extra korting én ook nog eens extra korting op een smartphone. Bovendien krijgt u 10GB data voor de prijs van 5GB op het op het meest bekroonde en snelste netwerk van Nederland. Dat is nog eens een goede deal! Wilt u alles weten over onze T-Mobile aanbiedingen? Kom dan langs bij een Welcom winkel bij u in de buurt.

T-Mobile Sim Only Superlimited Superdeal

Nog geen nieuwe telefoon nodig? Geen probleem! Ook voor sim only heeft T-Mobile een mooi aanbod met extra korting. Vanaf €15,- per maand biedt T-Mobile al een abonnement met 12GB en 120 minuten bellen. Is 12GB niet voldoende, dan is er ook een Unlimited abonnement met 5G internet vanaf €25,-! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Wij kunnen u er bij Welcom alles over vertellen!

iPhone 12 T-Mobile superdeal vergelijkingstabelSamsung S21 T-Mobile superdeal vergelijkingstabel

Zakelijke klanten kiezen ook T-Mobile! 

Natuurlijk zijn de T-Mobile Superlimited Superdeals ook verkrijgbaar voor zakelijke klanten. Ook zij krijgen 10GB voor de prijs van 5GB en korting op geselecteerde smartphones. Wist u dat u bij Welcom ook terecht kunt voor een scherp T-Mobile zakelijk aanbod voor bedrijven met meer dan 20 medewerkers? We zetten graag alle mogelijkheden op een rij.

Abonnement verlengen met T-Mobile Superlimited Superdeal?

Ook huidige T-Mobile klanten profiteren van deze extra korting bij Welcom bij het verlengen van hun abonnement. En ontvangen ook 10GB data voor de prijs van 5GB met extra kortingen op smartphones.

Extra voordeel bij meerdere T-Mobile abonnementen en T-Mobile Thuis!

Heeft u op uw adres meerdere T-Mobile abonnementen of internet van T-Mobile Thuis, dan profiteert u van nog meer korting! Afhankelijk van de producten ontvangt u onderstaande kortingen: 

  • €5,- korting op uw T-Mobile Thuis factuur;
  • Tot €10,- korting op uw T-Mobile factuur;
  • Tot wel 2GB extra mobiele data per maand;
  • Hoogste internetsnelheid voor thuis met T-Mobile Thuis;
  • Eerste 3 maanden gratis TV met T-Mobile Thuis

Interesse in T-Mobile of wilt u meer weten? Bezoek dan een winkel bij u in de buurt of maak een afspraak. Samen kijken we dan welk abonnement het beste past. Graag uw producten thuisbezorgd ontvangen? Ook dat is mogelijk!