Internet, TV & Bellen

Welcom is de onafhankelijke aanbieder, ook voor Internet, TV en Bellen. Bij Welcom kies je namelijk uit alle Internet, TV en Bellen providers die beschikbaar zijn op jouw adres. Onze ervaren adviseurs zijn natuurlijk altijd op de hoogte van de laatste acties, maar daarnaast ook van de laatste ontwikkelingen in jouw gemeente, zoals de beschikbaarheid van glasvezel of de plannen daaromtrent.

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn nemen wij bij het afsluiten van een Internet, TV en Bellen-pakket eerst uitgebreid de tijd om jouw wensen in kaart te brengen en zo een goed beeld te krijgen van het pakket dat het beste bij je past. Zo ben je altijd verzekerd van een uitgebreid en persoonlijk advies dat perfect aansluit bij wat je zoekt.

Slim combineren betekent veel voordeel

Steeds meer providers bieden naast Internet, TV en Bellen ook Mobiel aan. En dat biedt bespaarkansen voor jou. Want wanneer je Mobiel met Internet combineert, profiteer je van vele voordelen zoals kortingen, gratis data of extra entertainmentpakketten. Vraag naar de mogelijkheden bij ons in de winkel en wij bekijken samen welke bespaarmogelijkheden jij hebt.

Welcom Overstapservice

Overstappen is voor veel mensen een behoorlijke drempel. En dat begrijpen we heel goed. De rompslomp van het overstappen is vaak een reden om bij het huidige pakket en de huidige provider te blijven. Zonde! Gelukkig is overstappen zo gebeurd met de Overstapservice van Welcom: jouw overstap van A tot Z geregeld. Zo bekijken we samen wat de beste deals zijn voor jouw huishouden en regelen de overstap. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd! En wanneer het tijd wordt om jouw abonnement weer te herzien, houden wij je uiteraard op de hoogte van nieuwe bespaarmogelijkheden.

Kom direct naar de winkel in de buurt of maak een afspraak en laat je persoonlijk adviseren.

Hieronder een greep uit Internet, TV en Bellen-providers:

Ziggo

Ziggo levert snel Internet en TV dat bol staat van de sport en entertainment. Zo kies je allereerst uit vele internetsnelheden, zoals: 50 Mb/s, 250 Mb/s, 500 Mb/s of maar liefst 1000 Mb/s! Daarnaast kies je met TV van Ziggo voor een avondvullend programma vol sport en entertainment met Ziggo Sport of Movies XL. Het kabelnetwerk van Ziggo reikt tot in de verste delen van Nederland en zo levert Ziggo haar diensten aan miljoenen huishoudens. Met succes! Zo zijn zij door Tweakers voor het achtste (!!) jaar op rij zijn uitgeroepen tot Internetprovider van het jaar. En combineer je Ziggo daarnaast met Mobiel van Vodafone dan profiteert bovendien van kortingen die flink op kunnen lopen.

KPN

Met Hussel van KPN bepaal je zelf wat je nodig hebt, met de vrijheid dit iedere maand naar eigen wens aan te kunnen passen. Met KPN kies je afhankelijk van de beschikbaarheid op jouw adres uit vele internetsnelheden tot wel 1000 Mb/s! Zo geniet je overal in huis van perfecte wifi, met 100% installatiegarantie! En met TV van KPN profiteer je daarnaast van standaard al 65 zenders in 4K of UltraHD (UHD) voor die extra intense kijkervaring. Natuurlijk zitten opnemen, pauzeren of terugspoelen standaard in jouw pakket, evenals de beste voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, die u kijkt op FOX Sports 1. Kies daarnaast voor Mobiel in jouw KPN Hussel en je profiteert van mooie kortingen en gratis extra data.

Odido

Kies voor Odido Thuis en maak jouw abonnement zo uitgebreid als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor Internet, TV en Bellen, Internet en TV of alleen een Internetabonnement met snelheden tot wel 1000 Mb/s! Jouw pakket pas je maandelijks gemakkelijk aan en dus betaal je nooit voor iets dat je toch niet gebruikt. Kies je voor TV van Odido, dan beschik je standaard al 59 HD zenders en kijkt je met de TV Anywhere App altijd en overal TV op jouw tablet of smartphone. Dat is pas vrijheid. Combineer Odido THUIS daarnaast met Odido MOBIEL en je profiteert daarnaast van extra voordeel zoals flinke kortingen en gratis extra data.

Alle providers

Welke factoren vindt jij belangrijk wanneer je een Internetabonnement kiest? En hoe weet je welk pakket het beste bij je past? Bij Welcom kies je uit alle providers. Zo bieden wij naast Ziggo, KPN en Odido ook alle deals van bijvoorbeeld  Youfone, Online.nl, Delta, Caiway en meer! Bij Welcom heb je daarom een hoop te kiezen, maar met ons uitgebreide advies is dit altijd de perfecte keuze voor jou.

Dus kom langs in de winkel of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult en advies op maat.

Maak een afspraak bij Welcom bij