Service, reparatie, verzekering

Welcom staat voor service: wij zetten graag een extra stap voor onze klanten. Want of het nu gaat om Mobiel of Internet & TV; onze adviseurs helpen je aan een vliegende start en staan ook na jouw aankoop altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Dus maak een afspraak, kom langs in de winkel of bel ons op. Wees Welcom.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Service

Goede service is: alles in het werk stellen jouw aankoop tot een succes te maken. Dat begint met een goed advies op maat, maar uit zich ook in het zetten van een extra stap, zoals: het instellen van je nieuwe telefoon, het overzetten van alle data (berichten, contacten, apps, foto’s) of het op maat maken van je simkaart. Maar wij gaan verder, want ook na jouw aankoop ben je altijd Welcom in de winkel voor extra of aanvullend advies. Denk hierbij aan: vragen over een vol telefoongeheugen, inzicht in je dataverbruik of het instellen van een wifinetwerk in huis. Onze ervaren medewerkers helpen je er graag mee. Goede service tovert een lach op jouw gezicht, en daar worden wij blij van. 

Reparatie

Defect aan je telefoon of tablet? Ook dan kom je naar Welcom. Een goede reparatie is altijd nog voordeliger dan een nieuw toestel. Wij helpen je daarom graag verder; snel en voordelig. Ook als je jouw telefoon niet bij ons gekocht hebt. Wij hebben de onderdelen van de meest voorkomende reparaties standaard op voorraad en kunnen we je in veel gevallen direct helpen. En duurt het toch wat langer? Dan helpen wij je graag verder met een leentoestel om de tijd te overbruggen. Bij het ophalen laten wij je zien hoe de reparatie is en welke garanties hierop van toepassing zijn. En wil je de kans op schade in de toekomst beperken? Kies dan gelijk even een goed hoesje of screenprotector voor extra bescherming. Voorkomen is immers altijd voordeliger dan repareren. 

Verzekeringen

Wist je dat je jouw telefoon gemiddeld 150 keer per dag gebruikt? Hoe voorzichtig je ook bent, dan is de kans op schade natuurlijk best hoog. Gelukkig is jouw telefoon (of tablet) met de servicepakketten van Welcom snel en goed verzekerd voor een vast bedrag per maand. Zo ben je met een telefoonverzekering van Welcom bij breuk-, waterschade of diefstel verzekerd van een voordelige of zelfs kosteloze reparatie. Nu al vanaf €4,49 per maand! En dat is toch een fijn gevoel. Kom langs bij jouw Welcom in de buurt, we vertellen je er graag meer over.