Zakelijk internet

Voor iedere onderneming geldt: zonder internet kun je geen zaken doen. Een snel en stabiel zakelijk internetabonnement is dan ook essentieel voor ieder bedrijf die meer nodig heeft dan een snelle Mobiel verbinding. Werk je alleen of met meerdere mensen op jouw locatie? Vraagt je werk om het snel kunnen versturen of downloaden van veel data tegelijk? Of heb je vragen over veiligheid en wifi-implementaties? Bij Welcom kies je uit alle aanbiedingen van alle aanbieders. Ook als het gaat om zakelijk internet. Onze ervaren adviseurs brengen je wensen in kaart en zo komen we samen tot een passend zakelijk abonnement voor jouw bedrijf.

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Waarom een zakelijk internetabonnement

Internet is niet meer weg te denken uit onze samenleving en de impact hiervan is groter dan ooit. Zo is het allereerst voor ieder bedrijf met ambities van belang een sterke online identiteit op te bouwen via een website, sociale media, online advertising en solide klantencommunicatie via email. Maar daarnaast is met de komst van internet ook de manier waarop wij onze bedrijfsvoering inrichten is drastisch veranderd. We werken in de cloud, vergaderen online, communiceren via mail of intranet, streamen, uploaden, downloaden… alles via internet. De tijd van papier en persoonlijke ontmoetingen is voorbij. Leven het internet. Het juiste zakelijk internetabonnement is daarmee gewoonweg van commercieel levensbelang.

Alle keuze voor zakelijk internet

Bij Welcom kies je, naast zakelijk mobiel, ook bij zakelijk internet uit alle aanbieders. Wij inventariseren jouw wensen en adviseren je vrijblijvend over het ideale zakelijk internetabonnement en de perfecte oplossing voor jouw bedrijf. Hieronder vindt je een greep uit de aanbieders. In de winkel bij jou in de buurt vertellen wij je er graag meer over.

Odido Zakelijk Internet

Zakelijk Internet van Odido betekent: snel en stabiel internet met alle keuze. Het Internet van Odido komt als beste uit de test van Umlaut. Je kiest uit snelheden van 50Mbit/s DSL tot 8Gbit/s Glasvezel internet van Odido. Hiermee heeft Odido de snelste verbinding in huis van Nederland. Je hebt keuze uit: 50 Mbit/s | 100 Mbit/s | 400 Mbit/s | 1Gbit/s | 2Gbit/s en 8Gbit/s. Daarnaast worden jouw modem plus (wifi)routers zonder aansluitkosten geïnstalleerd door een vakkundig monteur en geniet je met Wifi Plus voor ondernemers gegarandeerd van een supersnel wifi-netwerk in je hele pand!

KPN zakelijk internet

Met zakelijk internet van KPN zakelijk profiteert jouw bedrijf van het betrouwbare KPN zakelijk netwerk met een stabiele wifi-verbinding en vele extra’s zoals gratis bescherming tegen virussen en malware. Stap nu gratis over via de overstapservice en kies met snelheden van 50 Mbit/s tot maar liefst 4 GB/s via Glasvezel het zakelijk internetabonnement dat het beste past bij jouw zakelijke ambities.

Vodafone/Ziggo zakelijk internet

Vodafone/Ziggo is door tech-blog Tweakers al tien jaar op rij uitgeroepen tot de Beste Internetprovider van Nederland. En dat is niet voor niets, want met zakelijk internet van Vodafone/Ziggo profiteert u van een snelle en stabiele internetverbinding met snelheden tot wel 1 GB/s en vele leuke extra’s zoals: SmartWifi, Wifi Back-up Zakelijk, Toegang tot Unlimited Learning en Support van de Business Crew.

Zakelijk internet: de beste prijs-kwaliteitverhouding

Voor jou als echte ondernemer is ook voor zakelijk internet het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding een must, maar tegelijkertijd wil je ook snel geholpen worden en waar nodig met een stukje maatwerk. Welcom biedt jouw dit alles en nog veel meer. Kom langs in de winkel en laat u informeren over de beste mogelijkheden voor zakelijk internet op jouw adres.

Maak een afspraak bij Welcom bij