Helaas! Deze actie is verlopen

Met de Unlimited abonnementen van KPN ontvangt u onbeperkt data voor zorgeloos surfplezier op uw mobiele telefoon. KPN biedt onbeperkt data, maar geeft de keuze uit de volgende bundels wat betreft bellen: 

1. Unlimited data + 150 minuten bellen / sms'en

2. Unlimited data + onbeperkt bellen / sms'en 

Onderstaand vertellen we meer over het Unlimited data + onbeperkt bellen / sms'en abonnement. Is dit een abonnement wat ook bij u past? 

KPN Unlimited is er ook voor zakelijke klanten! 

Ook zakelijke klanten maken gebruik van de KPN Unlimited deals. Weten welk abonnement het beste aansluit bij uw zakelijke telefoonverkeer? Kom dan langs voor een advies op maat. Wilt u langskomen op een moment dat het u goed uitkomt en wij u snel en efficient kunnen helpen? Maak dan online een afspraak via onze planner.

KPN-Unlimited-Vergelijkingstabel

KPN abonnement met een nieuw toestel

Kiest u voor een KPN abonnement in combinatie met een nieuwe telefoon? Dat kan! Bij Welcom profiteert u nu van tijdelijk extra korting op de beste smartphones zoals de Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 of de Samsung Galaxy A52. Uiteraard allemaal met 5G zodat u klaar bent voor toekomst! 

Bij aankoop van de iPhone 12 tijdelijk €100,- korting op Airpods!

Koopt u deze maand een iPhone 12 in combinatie met een KPN abonnement dan ontvangt u bij Welcom €100,- korting op de Apple Airpods met oplaadcase. Normaal kost deze €179,-, dus betaalt u nu nog maar €79,- voor een paar van deze ontzettend populaire oordopjes van Apple. 

Gratis supersnel 5G internet bij elk KPN abonnement 

Alle KPN abonnementen zijn klaar voor de toekomst met toegang tot het supersnelle 5G netwerk. Of u nu kiest voor een kleine internetbundel of juist extra veel data: bij KPN zit 5G internet er standaard bij.

Ontvang ik bij KPN abonnement verlenging ook extra voordeel 

Speciaal voor huidige KPN en Telfort klanten biedt Welcom extra goede kortingen als u uw abonnement verlengt. Deze gelden ook voor klanten die hun abonnement niet bij Welcom hebben afgesloten.

Interesse in KPN Unlimited of wilt u meer weten? Bezoek dan een winkel bij u in de buurt of maak een afspraak. Samen kijken we dan welk abonnement het beste past. Graag uw producten thuisbezorgd ontvangen? Ook dat is mogelijk!