Abonnement met smartphone

Bij Welcom bent u niet aan één provider of telefoonfabrikant gebonden en dus kiest u niets minder dan het abonnement dat perfect aansluit bij uw wensen en gebruik. Want met ons zeer ruime aanbod aan abonnementen én smartphones, is de ideale combinatie altijd voorhanden en daar helpen wij u graag bij. Kan uw huidige telefoon nog een rondje meer? Dan adviseren wij een Sim Only abonnement. Bent u toe aan een nieuw, voordelig abonnement mét telefoon? Ook dan bent u bij Welcom aan het juiste adres. Sluit dus een abonnement af via Welcom en u kiest uw ideale toestel uit alle telefoons die momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar zijn.

Alle keuze voor uw nieuwe smartphone

Bij Welcom bent u nooit gebonden aan een specifieke provider of telefoonaanbieder en kiest u altijd uit het breedste aanbod van de bekendste providers, zoals: T-Mobile, Vodafone, KPN, Lebara, Youfone of Ben.

Wat zoekt u in uw nieuwe mobiel? Wilt u de aller (aller) nieuwste of liever een model dat zijn sporen al heeft verdiend? Android, iPhone of iets anders? Groot of klein beeldscherm? Is video of fotografie belangrijk? Zwart, wit, goud, rood? U zegt het maar. In onze winkels zijn de meest recente telefoons opgesteld als demo-model: dus kom langs en probeer ze rustig zelf of laat u adviseren! Onze adviseurs in de winkel nemen graag de tijd om uw wensen om te zetten in een aanbod op maat, zodat u altijd de winkel uitloopt met uw ideale telefoon of abonnement. We regelen uw overstap, installeren uw telefoon, zetten uw data over en staan voor uw klaar op het moment dat u op enig later moment nog vragen hebt over uw toestel. En loopt uw abonnement weer af? Dan laten we het u weten wanneer u gunstig kunt verlengen of dat er bij een andere provider een beter alternatief beschikbaar is.

Kom dus een langs bij uw winkel in de buurt en we gaan er eens voor zitten om samen uw ideale abonnement samen te stellen.