Abonnement met smartphone

Bij Welcom ben je niet aan één provider of telefoonfabrikant gebonden en dus kies je niets minder dan het abonnement dat perfect aansluit bij jouw wensen en gebruik. Want met ons zeer ruime aanbod aan abonnementen én smartphones, is de ideale combinatie altijd voorhanden en daar helpen wij je graag bij. Kan jouw huidige telefoon nog een rondje meer? Dan adviseren wij een Sim Only abonnement. Ben je toe aan een nieuw, voordelig abonnement mét telefoon? Ook dan ben je bij Welcom aan het juiste adres. Sluit dus een abonnement af via Welcom en je kies jouw ideale toestel uit alle telefoons die momenteel op de Nederlandse markt beschikbaar zijn.

Alle keuze voor jouw nieuwe smartphone

Bij Welcom ben je nooit gebonden aan een specifieke provider of telefoonaanbieder en kies je altijd uit het breedste aanbod van de bekendste providers, zoals: Odido, Vodafone, KPN, Lebara, Youfone of Ben.

Wat zoek jij in jouw nieuwe mobiel? Wil je de aller (aller) nieuwste of liever een model dat zijn sporen al heeft verdiend? Android, iPhone of iets anders? Groot of klein beeldscherm? Is video of fotografie belangrijk? Zwart, wit, goud, rood? Zeg het maar. In onze winkels zijn de meest recente telefoons opgesteld als demo-model: dus kom langs en probeer ze rustig zelf of laat je adviseren! Onze adviseurs in de winkel nemen graag de tijd om jouw wensen om te zetten in een aanbod op maat, zodat je altijd de winkel uitloopt met de ideale telefoon of abonnement. We regelen de overstap, installeren jouw telefoon en zetten al je data over. We staan voor je klaar als je op enig later moment nog vragen hebt over je toestel. En loopt je abonnement weer af? Dan laten we het je weten zodra je gunstig kunt verlengen of dat er bij een andere provider een beter alternatief beschikbaar is.

Kom dus een langs bij de winkel bij jou in de buurt en we gaan er eens voor zitten om samen jouw ideale abonnement samen te stellen.

Maak een afspraak bij Welcom bij