Helaas! Deze actie is verlopen

De Vodafone Runners zijn weer begonnen! Profiteer nu van extra hoge kortingen op uw smartphone in combinatie met een Vodafone abonnement. Kortingen lopen op tot meer dan €500! Daarnaast betaalt u tijdelijk ook geen aansluitkosten t.w.v. €25,-! Kom dus snel langs bij één van onze winkels dan kijken we samen naar een aanbod wat het beste past. 

Kies voor Vodafone Sim Only en krijg korting

Tijdens de Vodafone Runners actieperiode biedt Vodafone ook extra scherp geprijsde sim only deals waarbij de totale korting bij uw abonnement op kan lopen tot €180,-! Denk bijvoorbeeld aan een Vodafone Red abonnement met 25GB data en onbeperkt bellen/sms'n vanaf €20,- per maand!  Maar je hebt al een Vodafone Sim Only vanaf €11 per maand met 3GB data.

Extra korting bij Vodafone abonnement met telefoon

Of u nu kiest voor een nieuwe iPhone 12 of de Samsung Galaxy S21, in combinatie met een Vodafone abonnement krijgt u met Vodafone Runners nóg meer korting. Daarnaast betaalt u ook geen aansluitkosten van €25,-! Liever een andere telefoon bij uw Vodafone abonnement? Dat kan ook de Samsung Galaxy A22 en A32 zijn extra scherp geprijsd op dit moment. Maak een afspraak en we kijken gezamenlijk welke aanbieding het beste bij u past.

Bekijk deze Vodafone Runners eens: 

Vodafone Runner: iPhone 12 i.c.m. abonnement

iPhone 12 Vodafone Runners Vergelijkingstabel

Vodafone Runner: Samsung Galaxy S21 i.c.m. abonnement

Samsung Galaxy S21 Vodafone Runners Vergelijkingstabel

Combinatievoordeel met Ziggo internet voor thuis! 

Haal het maximale uit uw VodafoneZiggo abonnement en combineer Vodafone Mobiel met Ziggo internet voor thuis! Ontvang tot €5,- extra korting én dubbele mobiele data bij het combineren van Vodafone en Ziggo. 

Gelden de Vodafone Runners ook voor bestaande Vodafone abonnees? 

Bent u al Vodafone klant en is het tijd om uw abonnement te verlengen? Ook dan kunt u bij ons gebruik maken van de voordelen van Vodafone Runners. Kom langs bij een Welcom winkel bij u in de buurt en bekijk samen met ons de mogelijkheden van uw nieuwe Vodafone abonnement en de hoeveelheid korting die u kunt krijgen. Wij helpen u graag: ook als u uw huidige Vodafone abonnement niet bij ons heeft afgesloten. Vindt u het fijn om een afspraak te maken, maak dan gebruik van onze planner. 

Deel mobiele data met het Vodafone Familie Abonnement 

Met Vodafone Red Together biedt Vodafone een familie abonnement waarbij tot 5 leden mobiele data delen. De groepsbeheerder verdeelt de data onder de groepsleden en kan op elk moment de hoeveelheid data van een lid verhogen, verlagen of uitzetten. Is het Vodafone Red Together abonnement iets voor uw familie of vriendengroep? Daar vertellen we u graag alles over! Kom langs bij een winkel bij u in de buurt voor een advies op maat. 

Vodafone Zakelijk met Vodafone Runners korting

Ook zakelijke klanten profiteren bij Welcom van de extra kortingen tijdens de Vodafone Runners campagne. Met extra korting op een Vodafone zakelijk abonnement en nog meer korting in combinatie met een nieuwe smartphone. Uiteraard betalen ook zakelijke klanten geen €25,- aansluitkosten. Wist u dat Welcom u ook kan helpen bij uw zakelijke Vodafone abonnementen met meer dan 20 aansluitingen?

Interesse in KPN Unlimited of wilt u meer weten? Bezoek dan een winkel bij u in de buurt of maak een afspraak. Samen kijken we dan welk abonnement het beste past. Graag uw producten thuisbezorgd ontvangen? Ook dat is mogelijk!