KPN zakelijk

Bij KPN krijg je als ondernemer extra voordeel: hoge korting op zowel Sim Only abonnementen of in combinatie met een gloednieuwe telefoon. Ga bijvoorbeeld voor de nieuwste Samsung Galaxy S24 met extra korting! Liever een Sim Only? Je hebt al onbeperkt internet en bellen voor op de zaak voor €24,43/mnd.

Welcom biedt alle zakelijke telefoon abonnementen, ook KPN Zakelijk Mobiel. En dat biedt voordeel. Want met een KPN Zakelijk Mobiel abonnement maak je niet alleen zakelijk gebruik van het snelste 5G-netwerk van Nederland (getest door Ookla®), maar je kiest ook het abonnement dat het best bij je past! En daar helpen wij je natuurlijk graag bij.

Dus kom langs bij uw winkel in de buurt of maak een afspraak en voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

KPN Zakelijk Mobiel

Met een Zakelijk Mobiel abonnement van KPN heb je alles te kiezen voor een goede prijs. Wil je enkel een KPN zakelijk mobiel om telefonisch bereikbaar te zijn? Ga dan voor een extra voordelig zakelijk abonnement van KPN zonder data. Of kies jouw gewenste aantal GBs uit een de vier KPN Zakelijk databundels. Jij kiest uit: 6, 12 of diverse Unlimited bundels, die je gemakkelijk deelt met collega’s (tot wel 75 GB)! Verder heb je de keuze uit een 150 bel/sms-bundel of onbeperkt bel/sms. En mocht jouw bundel toch te laag of juist te hoog zijn, dan pas je ‘m gemakkelijk aan. Wij helpen je hier graag mee. Verder combineer jij jouw KPN Zakelijk abonnement bij Welcom met alle toestellen. Dus of het nu gaat om de beste Samsung Galaxy S24 of een Zakelijke iPhone 15, een OPPO of een CAT; Welcom biedt het allemaal en voor een goede prijs. Kom langs en laat je informeren over de mogelijkheden!

Maak een afspraak bij Welcom bij

KPN Zakelijk 5G

Kies een zakelijk mobiel abonnement van KPN en je bent direct 5G-ready, oftewel: klaar voor de toekomst. KPN 5G is al voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot het snelste 5G netwerk van Nederland en dat maakt razendsnel en stabiel ondernemen met KPN Zakelijk een fluitje van een cent.

5G is een echte gamechanger op de werkvloer en zal een revolutionaire impact hebben op verschillende sectoren in het bedrijfsleven. Van zelfrijdende tractors tot slimme zorg op afstand, 5G staat voor technologische verandering en maakt het onmogelijke mogelijk. Heb jij ideeën over wat 5G in uw bedrijf of organisatie kan veranderen? Kom langs in de winkel en laat onze zakelijke adviseurs je passend adviseren over de zakelijke 5G-implementatie mogelijkheden binnen uw onderneming.

KPN zakelijk glasvezel, internet voor op de zaak

Kies naast Mobiel ook voor Internet van KPN zakelijk en ervaar de snelheid van KPN zakelijk op de werkvloer! Stap nu gratis over via de overstapservice en profiteer direct van het betrouwbare KPN zakelijk netwerk met stabiele zakelijke wifi in uw bedrijfsruimte en gratis bescherming tegen virussen en malware. Lees hier meer over zakelijk internet.

Met Internet voor op de zaak van KPN zakelijk kies je de snelheid die het beste past bij uw bedrijf. Van een gematigde internetsnelheid van 50 Mbit/s tot maar liefst 1 GB/s via glasvezel! Afhankelijk van de beschikbaarheid op uw adres, kies je de snelheid die jij nodig hebt. Weet je (nog) niet wat voor jou de perfecte snelheid is? Kom langs in de winkel en laat je informeren! 

KPN EEN MKB

KPN EEN MKB is hét voordeelpakket voor de MKB’er en staat bol van de flexibele combinatievoordelen. Met KPN EEN MKB kun je zelf eenvoudig kiezen welke producten jouw bedrijf nodig heeft en deze naar wens aanpassen. Zo combineer je bijvoorbeeld gemakkelijk een snelle internetverbinding met een vaste telefoonlijn of televisie. Of kies voor een mobiel abonnement met een vast nummer. KPN EEN MKB maakt al uw wensen mogelijk en groeit met je mee! Want een of honderd medewerkers; KPN EEN MKB biedt veiligheid, flexibiliteit en productiviteit voor iedere onderneming!