Zakelijk abonnement; al je zaken op orde

Al je zakelijke abonnementen en contracten in één keer goed geregeld? Bij Welcom helpen onze ervaren adviseurs je graag met het maken van de juiste keuze voor het beste zakelijke telefoon abonnement of zakelijk internet voor op je zaak.

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Telefoon abonnementen zakelijk; keuze uit alle aanbieders

Haal alles uit je zakelijk telefoon abonnement! Welcom Zakelijk Mobiel, KPN zakelijk, Vodafone zakelijk of Odido Zakelijk, beter bekend als Odido Ondernemen. Bij Welcom kies je uit alle zakelijke telefonie aanbieders en dat betekent: een oplossing op maat! Zo weet je zeker dat jouw zakelijk abonnement en zakelijke bundels naadloos aansluiten op je verbruik en dat van je medewerkers. Onze Zakelijk adviseurs nemen graag uitgebreid de tijd om jouw wensen en ambities in kaart te brengen, zodat wij je bedrijf een kickstart kunnen geven met een aanbieding waarmee jij direct stappen kunt maken.

Service: Van A…. tot de Z van zakelijk telefoon abonnement

Bij een goed advies, hoort goede service. Daarom zorgen wij niet alleen dat je het perfecte zakelijke abonnement of pakket krijgt, maar ook dat je direct in bedrijf bent. Zo activeren wij jouw (extra) zakelijke simkaart, zetten je data over, installeren WhatsApp Business of koppelen de accounts van je medewerkers. Zo wordt samenwerken nóg eenvoudiger.

Zakelijke telefonie voor iedere bedrijfstak

Wat zijn de kwaliteiten die je zoekt in een zakelijke telefoon? Hen je baat bij een zakelijke mobiel die tegen een stootje kan? Ook als deze van twee hoog naar beneden valt? Of zoek je misschien een mobiele supercomputer waarmee je altijd en overal de perfecte PowerPointpresentatie of snelle elevator pitch kunt geven? Welcom heeft een zakelijke telefoon voor iedere professie. Kom langs en bekijk zelf de mogelijkheden.

Snelle reparatie- en leentoestelservice zakelijke smartphone

Voor de gemiddelde ZZP- en MKB’er geldt: je zakelijke mobiele telefoon is jouw kantoor in je broekzak. En dan is niets zo vervelend dan een defect. Bij Welcom snappen we als geen ander dat je geen tijd hebt om te moeten op een gebroken beeldscherm of defecte laadpoort. Daarom repareren wij binnen een dag je toestel of geven wij je een leentoestel mee zodat je zakelijk altijd bereikbaar blijft.

Jouw zakelijke mobiel: altijd en overal verzekerd

Ook voor een zakelijke telefoon geldt: een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een servicepakket van Welcom zijn jij en jouw werknemers voor een vast bedrag per maand verzekerd van een goede afloop. Of het nu gaat om een breuk, defect of diefstal, wij herstellen of vervangen het voor jou, zonder onvoorziene kosten en al vanaf €4,49 per maand.

Zakelijk Internet voor jouw bedrijf

Welcom zakelijk is meer dan mobiel. Zo heb je niet alleen een snelle mobiele verbinding nodig, maar is op de bedrijfsvloer ook een stabiele internetverbinding van essentieel belang! Sluit Zakelijk Internet bij Welcom en je bent verzekerd van snel en stabiel internet op de zaak. Afhankelijk van jouw locatie en de snelheid die jij nodig hebt, kies je uit alle aanbieders en aanbiedingen met internetsnelheden tot wel 1000 Mbit/s. Bij Welcom is jouw zakelijk internetabonnement zo geregeld. Kom langs voor een aanbieding en oplossing op maat! Klik hier voor meer informatie over zakelijk internet. 

Flexibiliteit en optimalisatie

Welcom denkt met je mee; ook wanneer je situatie verandert. Zo kan het zijn dat jouw bedrijf groeit of de samenstelling wijzigt en jouw zakelijke abonnement/pakket zodoende niet meer aansluit bij jouw behoeften. Ook dan helpen wij jouw met maken van de juiste keuze Onze ervaren adviseurs staan altijd voor je klaar voor een nieuw en passend advies op maat of het nu gaat om een besparing op de internet en mobiele kosten of juist meer inhoud of uitbreiding met extra diensten zoals bijvoorbeeld bereikbaar zijn met jouw vaste nummer op jouw mobiele telefoon.

Altijd in de buurt

Welcom is jouw zakelijk partner in de buurt, ook als je werkgebied groter is dan een stad of gemeente. Want met 100 winkels en businesscenters verspreid over het land zijn wij altijd in de buurt voor een snelle service vraag of spoedreparatie aan jouw zakelijke telefoon of tablet. Blijf niet zitten met je vragen en kom langs bij de winkel in de buurt voor een advies op maat.

Maak een afspraak bij Welcom bij