Odido Business het netwerk voor ondernemers

Ben je in de markt voor een nieuw zakelijk abonnement? Dan is Odido zakelijk iets voor jou! Bij Welcom kies je je ideale zakelijk abonnement met Odido Business op Maat. Het Hello Business Op Maat abonnement is een abonnement dat met zakelijke telefoon of als zakelijk Sim Only afgesloten kan worden. Verder maak je met dit voordelige zakelijke abonnement automatisch gebruik van het solide Odido netwerk: tot wel 1 Gbit/s onbeperkt internet, met landelijke beschikbaarheid van 5G! Kies bijvoorbeeld voor Unlimited vanaf €23/mnd!

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Maak een afspraak bij Welcom bij

NIEUW: Hello Business Op Maat: hét Odido zakelijk abonnement voor jou!

Met Odido Hello Business Op Maat, hét Odido zakelijk telefoonabonnement bij Welcom, heb je genoeg te kiezen voor alles op de zaak! Zo kies je uit maar liefst vijf zakelijke databundels, altijd gecombineerd met onbeperkt Bellen/SMS’en en gratis 5G! Via maatwerk is een speciale prijs per bundel aan te vragen en ook Data Only is mogelijk!

 • Odido limited databundel: 0 GB t/m 25 GB

  Gebruik je veel of weinig data onderweg? Met Odido Zakelijk kies je uit een ruime line up met 26 databundels met onbeperkt bellen. Deze bundels zijn bovendien gemakkelijk maandelijks aan te passen: omhoog óf omlaag! Daarnaast profiteer je van Onbeperkt Bellen in Nederland, plus 120 minuten van Nederland naar de EU! Je snelheid is tot wel 300 Mbit/s.

 • Odido Unlimited Start

  Voordelig internet met een snelheid tot 10 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 35 GB internet in het buitenland. Alle landen van de EU, plus IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk.

 • Odidio Umlimited Basis

  Snel internet tot wel 300 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 40 GB internet in het buitenland. Alle landen van de EU, plus IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk.

 • Odido Unlimited Plus

  Snel internet tot wel 600 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 50 GB internet in het buiteland. Alle landen van de EU (inclusief IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk) plus Zwitserland, Verenigde Staten en Turkije.

 • Odido Unlimited Premium

  Snel internet tot wel 1000 Mbit/s. Onbeperkt Bellen + 50 GB internet in het buitenland. Alle landen van de EU (inclusief IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Verenigd Koninkrijk) plus Zwitserland, Verenigde Staten en Turkije.

Odido zakelijk met iedere zakelijke mobiele telefoon

Wat zoek je in je zakelijke mobiel? Bij Welcom combineer je je Odido zakelijk abonnement met alle toestellen. Van Samsung tot iPhone en Oppo tot CAT; Welcom biedt het allemaal en voor een goede prijs. Dus: laat ons weten wat je zoekt in een zakelijke mobiel? Ga je voor snelheid of duurzaamheid? Wil je een groot scherm of liever juist lekker compact? Onze zakelijk adviseurs nemen in onze winkels graag uitgebreid de tijd om je alle verschillende toestellen te laten zien en zelf te laten proberen. Zo kies je altijd de zakelijke mobiel die het best bij jou en jouw organisatie.

Om je te helpen met de beste zakelijke oplossing op het meest bekroonde netwerk van Nederland: maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel voor een uitgebreid zakelijk consult, of kom langs en laat je informeren!

Maak een afspraak bij Welcom bij