Odido Hello Business het netwerk voor ondernemers

Ben je in de markt voor een nieuw zakelijk abonnement? Dan is Odido zakelijk iets voor jou! Bij Welcom kies je je ideale zakelijk abonnement met Odido Business. Het Odido Hello Business-abonnement is een zakelijk abonnement dat met zakelijke telefoon of als zakelijk Sim Only afgesloten kan worden. Verder maak je met dit voordelige zakelijke abonnement automatisch gebruik van het solide Odido netwerk: niet alleen het best geteste, maar ook nog eens het snelste mobiele netwerk van Nederland inclusief landelijke beschikbaarheid van 5G! Kies bijvoorbeeld voor Unlimited vanaf €24/mnd!

Dus kom langs bij jouw winkel in de buurt of maak een afspraak voor een zakelijk advies op maat van onze zakelijk adviseurs.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Hello Business; hét Odido zakelijk abonnement voor jou!

Met Odido Hello Business, hét Odido zakelijk telefoonabonnement bij Welcom, heb je genoeg te kiezen voor alles op de zaak! Zo kies je uit maar liefst vijf zakelijke databundels, altijd gecombineerd met onbeperkt Bellen/SMS’en en gratis 5G!

 • Odido Databundel: 3 GB, 9 GB of 16 GB
  Gebruikt je veel of weinig data onderweg? Met Odido Zakelijk kies je uit drie vaste zakelijke databundels. Deze bundels zijn bovendien gemakkelijk maandelijks aan te passen: omhoog óf omlaag! Daarnaast profiteer je van Onbeperkt Bellen in Nederland, de EU én de VS, plus 180 minuten van Nederland naar de VS!
   
 • Odido Unlimited
  Een Odido zakelijk Unlimited abonnement is een zakelijk abonnement voor de grootverbruiker. Je profiteert met Odido Unlimited namelijk van een onbeperkt aantal GBs in NL en tot wel 25 GB in de EU én de VS!
   
 • Odido Unlimited Plus
  Reis je veel voor je werk? Dan is Unlimited Plus van Odido zakelijk echt iets voor jou! Want met Unlimited Plus geniet je, naast Unlimited in Nederland, van maar liefst 50 GB in de EU én de VS, alsmede van Onbeperkt bellen naar en in deze gebieden!

Odido zakelijk met iedere zakelijke mobiel

Wat zoek je in je zakelijke mobiel? Bij Welcom combineer je je Odido zakelijk abonnement met alle toestellen. Van Samsung tot iPhone en Oppo tot CAT; Welcom biedt het allemaal en voor een goede prijs. Dus: laat ons weten wat je zoekt in een zakelijke mobiel? Ga je voor snelheid of duurzaamheid? Wil je een groot scherm of liever juist lekker compact? Onze zakelijk adviseurs nemen in onze winkels graag uitgebreid de tijd om je alle verschillende toestellen te laten zien en zelf te laten proberen. Zo kies je altijd de zakelijke mobiel die het best bij jou en jouw organisatie.

Om je te helpen met de beste zakelijke oplossing op het meest bekroonde netwerk van Nederland: maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde winkel voor een uitgebreid zakelijk consult, of kom langs en laat je informeren!