Naast ons uitgebreide assortiment aan telefoons en abonnementen, bieden we tevens twee servicepakketten aan. Deze servicepakketten garanderen uitgebreide ondersteuning en expertise gedurende je gehele contractperiode, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Met het afsluiten van een servicepakket kun je rekenen op voortdurende ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Of je nu hulp nodig hebt bij het instellen van je e-mail, het uitvoeren van een simwissel of het overzetten van gegevens naar een nieuwe telefoon, wij staan voor je klaar. Daarnaast kun je bij ons terecht voor uitleg over je factuur en advies over het wijzigen van je abonnement, bijvoorbeeld als je gebruikspatroon is veranderd.

Bij Welcom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw mobiele ervaring zorgeloos en plezierig is, en bieden we de ondersteuning die jij nodig hebt. Kom langs bij een Welcom winkel bij jou in de buurt en ontdek zelf de voordelen van ons servicepakket.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Sim Servicepakket

€1,99 pe rmaand

Sim & Device Servicepakket

€3,99 per maand

Sim Service

  • Pin + PUK code
  • Simwissel
  • Blokkeren/Deblokkeren sim

Onbeperkt administratieve wijzigingen

Wijzingen abonnementsvorm

Simwissel op afstand (Zakelijk)

Contractovername

Factuuruitleg

Sim Service

  • Pin + PUK code
  • Simwissel
  • Blokkeren/Deblokkeren sim

Onbeperkt administratieve wijzigingen

Wijzingen abonnementsvorm

Simwissel op afstand (Zakelijk)

Contractovername

Factuuruitleg

 

Leentoestel bij reparatie

Data overzetten naar ander toestel

Software/ App installatie en updaten

Hulp bij

  • installatie telefoon
  • aanmaken Google account/Apple ID
  • instellen e-mail op telefoon

Smartphone reinigen (max 4x per jaar)

Safety Glass Montage*

 

*Aankoop op locatie. Deze kosten zijn buiten 
kosten die leveranciers of providers hiervoor
Rekenen.

Voordelen van een Servicepakket van Welcom

Door een Servicepakket van Welcom af te sluiten, ben je gegarandeerd van betrouwbare en deskundige hulp! Onze ervaren medewerkers staan altijd voor je klaar, lokaal bekend en volledig toegewijd om je de beste ondersteuning te bieden. Geen gedoe meer met contractuele rompslomp en administratieve taken, want wij nemen dit graag van je over. Zo kun jij je volledig richten op het genieten van je mobiele ervaring.

Kies je voor ons Sim & Device Servicepakket voor slechts €3,99 per maand, dan profiteer je van extra voordelen. Als je mobiel gerepareerd moet worden, zorgen wij ervoor dat je nooit zonder een toestel komt te zitten. Met ons leentoestel ben je altijd bereikbaar en kun je zorgeloos blijven communiceren, zelfs tijdens de reparatieperiode. Hoe handig is dat?

We staan ook voor je klaar bij het overzetten van je data naar een nieuwe telefoon of tablet. Met onze hulp zorgen we ervoor dat al je waardevolle informatie veilig en vakkundig wordt overgezet. Bovendien zorgen we ervoor dat je telefoon optimaal is beveiligd door de veilige installatie en regelmatige software-updates. Je kunt met een gerust hart genieten van je toestel, wetende dat jouw persoonlijke gegevens veilig en beschermd blijven.