Samsung heeft de opvolger van de Samsung A54 en A53 geïntroduceerd, de Samsung Galaxy A55. De A-lijn van Samsung staat bekend om de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Met het nieuwste model zet Samsung deze trend enthousiast voort en doet er zelfs een schepje bovenop. Want ten opzichte van zijn voorganger is de Samsung Galaxy A55 verbeterd op meerdere fronten: camera, snellere processor, die ook energiezuiniger is, vernieuwd design, kwaliteit van de behuizing en besturingssysteem. En dat voor een vergelijkbare prijs! Bekijk hier alle aanbiedingen voor Samsung Galaxy A55 bij Welcom.

A55 alle aanbiedingen

Design van de Samsung Galaxy A55 smartphone 

Dankzij het strakke design heeft de Samsung Galaxy A55 de typische Samsung Galaxy-uitstraling. Het kras- en stootbestendige Gorilla Glass 5 draagt hier langdurig aan bij. De gehele behuizing is buitengewoon sterk, stof- en waterdicht tot 1 meter diep. Functioneel én mooi, want je kunt kiezen uit 4 schitterende kleuren: Zwart, Wit, Geel en Lila.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Camera van de Samsung Galaxy A55 telefoon 

Het strakke design wordt onderstreept door de drie camera’s die allemaal individueel op de achterkant zijn geplaatst. Eén hoofdcamera met 50 megapixel, waarmee je scherpe en professionele foto’s maakt. Door Nightography maak je ook mooie content als er weinig licht is. Dit geldt ook voor de selfiecamera, die met 32 megapixel zorgt voor zelfportretten van hoge kwaliteit. 

Ook video’s worden met de Samsung Galaxy A55 naar een hoger niveau getild met de HDR-functie. Met deze functie krijg je veel meer contrast, mooiere kleuren, helder beeld en realistische details in je video. 

Grote groepen fotograferen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Auto Framing die in de camera’s zijn opgenomen, krijg je een groep tot 5 personen altijd centraal in beeld. Bewerk de foto met de AI Image Enhancer, waarmee je automatisch kleur, scherpte en contrast verbetert. Bewerk de foto vervolgens met de Object Eraser, waarmee je makkelijk schaduwen, reflecties en storende objecten uit de foto verwijdert. Het was nog nooit zo eenvoudig om je foto’s te perfectioneren. 

Besturingssysteem van de Samsung Galaxy A55-mobiele telefoon 

Het besturingssysteem van de Samsung Galaxy A55 is uniek dankzij de nieuwe One UI 6 update. Hiermee krijg je toegang tot de nieuwste functies van Samsung. Hieronder hebben we de meest opvallende functies alvast voor je samengevat. 

  • Snelpaneel met nieuwe knopindeling: Het snelpaneel heeft een herziene indeling, waardoor het gemakkelijker is om toegang te krijgen tot de functies die je het meest gebruikt. Wi-Fi en Bluetooth hebben nu hun eigen speciale knoppen bovenaan het scherm, terwijl visuele functies zoals de donkere modus en het Eye Comfort Shield naar beneden zijn verplaatst. Andere knoppen voor snelle instellingen verschijnen in een aanpasbaar gebied in het midden. 
  • Verbeterde meldingen: Meldingen verschijnen nu als afzonderlijke kaarten, waardoor het gemakkelijker wordt om individuele meldingen te herkennen. Bovendien kun je dezelfde kleurrijke pictogrammen gebruiken die op je startscherm en in apps worden weergegeven. Je kunt ook je meldingen sorteren op tijd in plaats van op prioriteit. 
  • Vergrendelingsscherm aanpassen: Je hebt nu meer vrijheid om de klok op je vergrendelingsscherm te verplaatsen naar de positie van je keuze. 
  • Vereenvoudigde pictogramlabels op het startscherm: App-pictogramlabels zijn nu beperkt tot één lijn voor een strakkere en eenvoudigere look. Sommige app-namen, zoals “Galaxy” en “Samsung”, zijn uit de labels verwijderd om ze korter en gemakkelijker te scannen te maken. 
  • Multitasking met pop-upvensters: Pop-upvensters blijven nu open nadat je het scherm met recente apps hebt verlaten, zodat je kunt doorgaan met waar je mee bezig was. 

Opslagcapaciteit van de Samsung Galaxy A55 

Hoe beter de kwaliteit van de foto’s en video’s, hoe meer MB’s dat vereist. Hier heeft Samsung rekening mee gehouden. De nieuwe Samsung Galaxy A55 biedt twee opties qua opslagcapaciteit. Het basismodel is uitgerust met maar liefst 128GB opslagruimte. Met de uitgebreide versie beschik je zelfs over 256GB. Dit geeft je de mogelijkheid om heel veel foto’s en video’s op te slaan. Ook kun je het geheugen van de Galaxy A55 uitbreiden met een SD kaart. Hiermee breidt je de opslagcapaciteit uit met tot wel 1TB aan extra geheugen. Ideaal als je professionele content wil opslaan.

Benieuwd naar de verschillen tussen de Samsung Galaxy A55 en haar voorgangers? Leer er alles over in onze vergelijkingsblog. 

Ben je benieuwd naar de verschillen tussen de Samsung Galaxy A55, de A53 en A52? Lees er alles over in onze vergelijkingsblog.

Samsung Galaxy A55 aanbiedingen met Ben-abonnement 

Ga nu voor een Ben-abonnement in combinatie met de nieuwste Samsung Galaxy A55. Je krijgt bij ons alleen op het toestel al een extra korting van €63. Ga je bijvoorbeeld voor een nieuw abonnement met de tijdelijke actie bij Ben 2GB data + 200 belminuten, dan heb je al een A55 voor €24,50 per maand! De Samsung Galaxy A55 aanbieding met Ben:

  • Samsung Galaxy A55 128GB met Ben abonnement tot €71 korting 
  • Samsung Galaxy A55 256GB met Ben abonnement tot €73 korting 

Samsung Galaxy A55 deals met Lebara abonnement 

Ga voor de Samsung Galaxy A55 in combinatie met een Lebara abonnement en krijg  €50 korting! Nu tijdelijk geen aansluitkosten als je overstapt naar Lebara. 

  • Samsung Galaxy A55 128GB met Lebara abonnement tot €50 korting 

Samsung Galaxy A55 deals met Budget Mobiel abonnement 

Ook met Budget Mobiel is de Samsung Galaxy A55 te combineren. Ga je voor een abonnement van Budget en een losse aankoop van de A55 dan loopt je korting op tot wel €90!  

  • Samsung Galaxy A55 128GB met Budget abonnement tot €90 korting 

Kom langs of maak een afspraak bij een Welcom winkel bij jou in de buurt. We geven je graag persoonlijk advies over de Samsung Galaxy A55 deal die het beste bij je past. 

Maak een afspraak bij Welcom bij

Meer weten over de nieuwe Samsung Galaxy A55? Lees er alles over in onze blog.

Welcom bij u in de buurt

Bij Welcom ben je verzekerd van een lokaal advies op maat. Onze ervaren adviseurs staan voor je klaar en verwelkomen je graag met een lekkere kop koffie en een vrijblijvend consult.

Tip: maak een afspraak en verzeker jezelf van een tijdstip waarop we jou kunnen helpen.

Specificaties van de Samsung Galaxy A55 

Hieronder vind je alle specificaties van de Samsung A55 op een rij. Wil je weten of de Samsung Galaxy A55 past bij jouw wensen? Maak dan een afspraak in de winkel of kom langs. We helpen je graag.

Maak een afspraak bij Welcom bij

SpecificatiesSamsung Galaxy A54
KleurenZwart, Blauw, Paars, Geel
Prijs

128GB €489

256GB €539

Intern en werkgeheugen

8GB + 128GB

8GB + 256GB

Display6,6 inch FHD Super Amoled, 120 Hz
Camera achter

Main – 50MP

Ultra Wide – 12MP

Macro – 5MP

Camera voorWide 32Mp
Camera features

Larger Pixel Size

Auto Night

Wider OIS Angle

Enhanced Imaging

Precise focusing

AI Image Enhancer

ProcessorSamsung Exynos 1380
Batterij5,000mAh
ChargingFast Charging 25W
SIMDual SIM1 + SIM2/SIM1 + Micro SD
Afmetingen158 x 77 x 8.2 mm
BehuizingArmor Aluminimum frame, Water resistance
Scherm

Corning® Gorilla® Glass 7+,

On screen Fingerprint  

GeluidStereo Speakers