Welcom Noordwijk

8 ,9
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom Noordwijk

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Noordwijk. Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat je het beste uitkomt en wordt geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Maarten Kruytstraat 30
2202GX, Noordwijk
Tel: 071 569 0123
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Noordwijk is de plek in en om Noordwijk voor al je vragen over je mobiel, internet, TV of een snelle reparatie. In onze winkel staat service voorop. Ons team van professionals neemt graag de tijd om jouw wensen in kaart te brengen en jouw zo ├ęcht te kunnen helpen. En omdat deze oplossing voor ieder huishouden anders is, geven wij altijd een advies op maat. Bij Welcom kun je kiezen uit alle providers: je kunt bij ons terecht voor abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Xs4all, Tele2 en Ben. Daarom is een product of dienst ook echt in te richten op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent je niet alleen op maat geholpen, je bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: je kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt bij ons ook ook terecht voor al je vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor je klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom Noordwijk

Regel het samen met Welcom Noordwijk
Plan nu je afspraak