Welcom Borne

9 ,1
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom Borne

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom Borne! Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch. Onze winkel is gelegen aan de Grotestraat 224. U kunt bij ons direct voor, naast of achter het pand gratis parkeren.

Adres

Grotestraat 224
7622GV, Borne
Tel: 0742341033
Stuur ons een e-mail
Maandag
11:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

In onze nieuwe mooie winkel staan wij klaar om u te adviseren over een abonnement dat past bij uw behoeftes, al dan niet met telefoon of tablet. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met al uw servicevragen over uw telefoon of tablet. We hebben een uitgebreid assortiment aan accessoires, zodat u het perfecte hoesje bij uw telefoon kunt kopen, een mooie audiobox of zelfs een smartwatch kunt aanschaffen.

Zakelijk

Zakelijke klanten kunnen ook bij ons terecht voor VoIP. Naast een uitgebreid aanbod aan producten en diensten mag u ook verwachten van ons dat wij de werkervaring die wij reeds hebben opgedaan bij diverse providers kunnen vertalen naar antwoorden op al uw vragen, wat uiteindelijk zal resulteren in een optimale klantbeleving.

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Heeft u hulp nodig bij het bedienen van uw smartphone? Bijvoorbeeld ‘veilig internetbankieren’? Wij geven ook workshops waarin al uw vragen over het bedienen van uw  toestel en de werking van verschillende apps beantwoord worden. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

 

Kom langs bij
Welcom Borne

Regel het samen met Welcom Borne
Plan nu je afspraak