Welcom bij van Wolfswinkel Opheusden

8 ,7
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij van Wolfswinkel Opheusden

Kom langs

Welcom bij van Wolfswinkel Opheusden is de telecomspecialist van Opheusden en omstreken. Naast de winkel in Opheusden bedienen wij onze klanten ook in Veenendaal en Beneden-Leeuwen

Adres

Dalwagenseweg 23B
4043MS, Opheusden
Tel: 0488443500
Stuur ons een e-mail
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Bij Welcom bij van Wolfswinkel Opheusden zijn wij gespecialiseerd in het bieden van een op en top service. Wij nemen graag de tijd voor klanten in onze winkel. Volledige en duidelijke informatie over onze producten, service en diensten. En niet te vergeten: ervoor zorgen dat iedereen met een goed gevoel onze winkel uit gaat, dat is ons streven. Natuurlijk kan het zijn dat u na uw bezoek aan onze winkel toch nog een paar vragen hebt. Uiteraard bent u bij ons altijd van harte welkom!

Altijd de beste deal: daarom Welcom!

Veel klanten vragen zich vaak af waarom zou ik naar een Welcom winkel gaan of waarom zou ik mijn thuispakket of mobiele abonnement wijzigen? Het antwoord is vrij simpel. Omdat wij onafhankelijk zijn kunnen wij bij iedere klant voor elke situatie de beste deal leveren. Of dit nu KPN, Vodafone T-mobile of andere provider is, is voor ons niet belangrijk. Wat wel belangrijk is, is dat het voor u de beste deal is! Want wij zijn pas blij, als u blij bent. Wij zijn dan ook best trots op het feit dat wij voor veel van onze klanten jaarlijks heel wat euro’s besparen.

Naast de lekkere koffie die wij hebben in onze vestiging, kunt u ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan hoesjes en overige accessoires van diverse merken. Of u nu een hoesje of accessoire zoekt voor een Samsung, iPhone of welk andere toestel dan ook, u bent bij ons aan het juiste adres.

Meer dan een telefoonwinkel

Naast de keuze aan telecommunicatie oplossingen, kunt u  bij ons ook terecht voor ICT producten (hardware). Denk hierbij aan computers, laptops, printers en alle andere benodigdheden.

Ook zijn wij het adres voor al uw reparaties aan toestellen (en andere hardware). Weggooien is tenslotte zonde, zeker wanneer het apparaat nog een tijdje mee kan. Zit u met een defect toestel? Kom dan gerust even bij ons langs, zodat wij u kosteloos en vrijblijvend een offerte kunnen geven over de mogelijkheden en kosten.

Nieuwsgierig naar wat uw besparing kan zijn of naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u graag eerst kennismaken onder het genot van een bakje koffie? U bent altijd van harte welkom bij Welcombij van Wolfswinkel Opheusden!

Kom langs bij
Welcom bij van Wolfswinkel Opheusden

Regel het samen met Welcom bij van Wolfswinkel Opheusden
Plan nu je afspraak