Welcom bij Nuij Rosmalen

9 ,0
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Nuij Rosmalen

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Nuij Rosmalen. Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

De Driesprong 31a
5241TJ, Rosmalen
Tel: 0735210798
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Negentien jaar geleden startte Ton Nuij – na 26 jaar bij KPN te hebben gewerkt – een Primafoonwinkel in de Helftheuvelpassage in ‘s-Hertogenbosch. Negen jaar later kwam daar een telecomwinkel op De Driesprong in Rosmalen bij. Anno 2018 maken de twee zaken deel uit van de Welcom keten. Welcom bij Nuij is een echt familiebedrijf. Naast Ton zijn namelijk ook dochters Rachel en Claudia werkzaam in de winkels. Drie ervaren en enthousiaste medewerkers maken het team compleet.

Meer dan een telefoonwinkel

Welcom bij Nuij onderscheidt zich door het brede assortiment. Doordat wij niet zijn verbonden aan één provider, maar abonnementen aanbieden van alle grote providers kunnen we u een onafhankelijk advies geven welk toestel of abonnement het beste aansluit bij uw wensen. Een goede service vinden wij eveneens belangrijk. We zetten bijvoorbeeld uw gegevens over en maken uw nieuwe toestel gebruiksklaar, zonder allerlei extra kosten.

Kom langs bij
Welcom bij Nuij Rosmalen

Regel het samen met Welcom bij Nuij Rosmalen
Plan nu je afspraak