Welcom bij Kivits - Horst

8 ,6
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Kivits - Horst

Kom langs

Welcom bij Kivits-Horst is gelegen aan de Kerkstraat in het centrum van Horst. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Kivits-Horst! Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Kerkstraat 8
5961GD, Horst
Tel: 088 4450300
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Kivits is al meer dan 19 jaar dé telecomspecialist voor regio Horst. Wij zijn voor zowel de consumenten als de zakelijke markt de plek in en om Horst voor al uw vragen over uw mobiel, internet, TV of een snelle reparatie. In onze winkel staat service voorop. Ons team van professionals neemt graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en u zo écht te kunnen helpen. En omdat deze oplossing voor ieder huishouden anders is, geven wij altijd een advies op maat. Bij Welcom kiest u uit alle providers en daarom is een product of dienst ook echt in te richten op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Service staat bij ons voorop! Betrokken en actief voor jong en oud, iedereen is welkom! Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Kivits - Horst

Regel het samen met Welcom bij Kivits - Horst
Plan nu je afspraak