Welcom bij Hobbema

8 ,7
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Hobbema

Kom langs

Welcom bij Hobbema is gevestigd aan de Hobbemastraat, een kleine winkelstraat dichtbij het centrum van Den Haag. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Hobbema! Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Hobbemastraat 261
2526JM, Den Haag
Tel: 0703896838
Stuur ons een e-mail
Maandag
10:00 - 19:00
Dinsdag
10:00 - 19:00
Woensdag
10:00 - 19:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 19:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Hobbema is de plek in en om Den Haag voor al uw vragen over uw mobiel, internet, TV of een snelle reparatie. In onze winkel staat service voorop. Ons team van professionals neemt graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en u zo ├ęcht te kunnen helpen. En omdat deze oplossing voor ieder huishouden anders is, geven wij altijd een advies op maat. Bij Welcom kiest u uit alle providers en daarom is een product of dienst ook echt in te richten op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Daarnaast hebben wij ook een speciale reparatieservice waarbij de klant binnen zeer korte tijd weer een werkend toestel heeft!

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Ook kunt u in onze winkel verschillende smartphone trainingen bijwonen: elke dinsdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om alles te weten te komen over de functionaliteiten van uw (nieuwe) smartphone. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Hobbema

Regel het samen met Welcom bij Hobbema
Plan nu je afspraak

Welcom bij Hobbema

Even een momentje plannen?

Laat uw gegevens achter, we bellen u terug

Aanhef *
Adres