Welcom bij Call-us Bladel

8 ,9
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Call-us Bladel

Kom langs

Welcom bij Call-us is sinds 2007 uw onafhankelijke telecomspecialist voor zowel particulier als zakelijk. U kunt bij ons terecht voor advies op maat. Kwaliteit, persoonlijke service en ontzorgen staat bij ons centraal. Wij zijn gevestigd in het centrum van Bladel naast de Xenox. U kunt gratis parkeren voor de deur. Wilt u langs komen zonder te wachten maak dan een afspraak via de afsprakenplanner.

Adres

Sniederslaan 4B
5531EL, Bladel
Tel: 0497381700
Stuur ons een e-mail
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Bij Welcom bij Call-us kun je terecht voor de aanschaf van een nieuwe telefoon, onafhankelijk advies voor uw abonnement voor zowel mobiel als thuis, tablets, thuis telefoons, senioren telefoons zowel voor thuis als mobiel en diverse daarbij behorende accessoires. Wij stellen graag voor u de telefoon in om u volledig te ontzorgen. In onze winkel staat service voorop. Door ons ruim assortiment van diverse netwerken en providers kunnen wij aan u een goed en betaalbaar advies uitbrengen waarbij u elke maand kunt besparen! Dat is onze sterke kant Service en Kwaliteit! Dus waar wacht u op? Maak gemakkelijk via onze site een afspraak en wie zien u graag bij ons in de winkel.

Meer dan een telefoonwinkel

Maar ons aanbod is ruimer. Naast de telefonie, waar we al jaren ervaring mee hebben, kunt u bij ons ook terecht voor uw Internet, TV en Bellen pakket en energie. Zo heeft u al deze diensten onder 1 dak. Maar hier houdt het niet op voor ons. Wij nodigen u elk jaar of om de 2 jaar uit voor een gratis adviesgesprek. Dus bent u op zoek naar een party die u kan ontzorgen en waarbij kwaliteit en service voor u van belang zijn kom dan naar onze winkel en ervaar het zelf.

Kom langs bij
Welcom bij Call-us Bladel

Regel het samen met Welcom bij Call-us Bladel
Plan nu je afspraak