Welcom bij Bosselaar

8 ,6
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Bosselaar

Kom langs

UPDATE: bereik ons via WhatsApp op 06-82222272
Welcom bij Bosselaar is gevestigd in winkelcentrum de Eglantier in de wijk de Maten. De Eglantier is één van de grootste wijkwinkelcentra in Apeldoorn. Met ruim zestig winkels en een grote diversiteit kan iedereen hier terecht. Tevens parkeert u hier gratis met de auto!

Voor meer informatie bekijk: www.bijbosselaar.nl

Adres

De Eglantier 119
7329DC, Apeldoorn
Tel: 0553030997
Stuur ons een e-mail
Maandag
11:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Het team van Welcom bij Bosselaar staat voor de volledige ontzorging van de klant. Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van uw gegevens. Wij zijn een echte specialist op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen. Maar ook voor Internet & TV voor thuis en het repareren van uw telefoon of tablet kunt u bij ons terecht! Hecht u ook waarde aan persoonlijk contact en onvoorwaardelijke service? Breng een bezoek aan onze winkel!

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Bosselaar

Regel het samen met Welcom bij Bosselaar
Plan nu je afspraak