Welcom bij Boorsma Harlingen

8 ,7
Klantbeoordeling

Maak een afspraak in de winkel

Laat ons weten wanneer u langs wilt komen en word zonder te wachten direct geholpen!
Plan nu uw afspraak
Welcom bij Boorsma Harlingen

53.175391250262, 5.4170928920513

Kom langs

Welcom bij Boorsma is sinds 2011 dé onafhankelijke telecomspecialist in Harlingen en omgeving, voor de particuliere en zakelijke markt. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Boorsma. Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Voorstraat 14
8861BK, Harlingen
Tel: 0517430907
Stuur ons een e-mail
Maandag
13:00-18:00
Dinsdag
09:30-18:00
Woensdag
09:30-18:00
Donderdag
09:30-18:00
Vrijdag
09:30-21:00
Zaterdag
09:30-17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Internet, tv en bellen
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Boorsma is de plek in en om Harlingen voor al uw vragen over uw mobiel, internet, TV of een snelle reparatie. In onze winkel staat service voorop. Ons team van professionals neemt graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en u zo écht te kunnen helpen. En omdat deze oplossing voor ieder huishouden anders is, geven wij altijd een advies op maat. Bij Welcom kiest u uit alle providers en daarom is een product of dienst ook echt in te richten op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Zakelijk

Op de zakelijke markt staat Welcom bij Boorsma ook sterk en biedt zowel mobiele telefonie, vaste VoIP oplossingen en energie. Wij leveren uit voorraad een ruim assortiment professionele hardware voor de zakelijke markt. Wij doen u graag een aanbod om uw kosten binnen het bedrijf zo laag mogelijk te houden. Onze service neemt u zorg uit handen!

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Boorsma Harlingen

Regel het samen met Welcom bij Boorsma Harlingen
Plan nu uw afspraak