Welcom bij AST

8 ,7
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij AST

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom Ast! Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Nieuwe Daarlerveenseweg 11
7671SK, Vriezenveen
Tel: 0546566664
Stuur ons een e-mail
Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom Vriezenveen is uw onafhankelijke telecomspecialist. U kunt bij ons terecht voor abonnementen van KPN, Vodafone, T-Mobile, Xs4all, Tele2 en Ben.

Door een totaaloplossing te bieden voor zowel mobiel, vast, energie en de opkomst van het smartphone segment, kunnen wij u als klant volledig ontzorgen. Tevens bieden wij een telecomservice aan huis. Wilt u gebruikmaken van deze service dan kunt u rekenen op ons deskundige en enthousiaste team. We merken steeds vaker dat de consument geen tijd heeft om naar de winkel te komen. Door deze service kunnen wij onze diensten op een persoonlijke en deskundige manier aanbieden, gewoon bij u thuis!

Meer dan een telefoonwinkel

Zowel het koopgedrag van de consument alsook de winkelstraat zijn door de jaren heen sterk veranderd. Ook de opkomst van internet heeft bepaalde filosofieën aardig door elkaar geschud. Waar veel lokale ondernemers internet als een bedreiging zien vinden wij juist dat we hiervan moeten profiteren. We geloven nog steeds sterk in de kracht van de fysieke winkel en zien juist de voordelen van het ‘online oriënteren’ van de klant, om vervolgens in de winkel zijn of haar aankoop te doen. De consument hecht veel waarde aan onafhankelijk advies, service, snelheid, gemak en een totaaloplossing. Deze combinatie vindt u niet op het internet, en dit is nu juist de meerwaarde van onze winkels!

Kom langs bij
Welcom bij AST

Regel het samen met Welcom bij AST
Plan nu je afspraak