Samsung Galaxy S22: Een introductie

Deze week heeft Samsung de nieuwe S-serie geïntroduceerd, namelijk de Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra. U kunt nu al een pre-order plaatsen bij Welcom. Bij eerdere introducties is er altijd een grote vraag geweest naar de nieuwe Samsung smartphones. Wacht dus niet te lang en maak een afspraak bij een Welcom winkel bij u in de buurt. U ontvangt alleen tijdens de pre-order periode (tot 25 februari) de Samsung Galaxy Buds Pro t.w.v. € 229

Maak een afspraak bij Welcom bij

Benieuwd naar de pre-order aanbieding van de Samsung S22: bekijk ze hier
 

De nieuwe Samsung S22 serie

De nieuwste Samsungs heten: De Samsung S22, S22+ en S22 Ultra en zijn de opvolgers van de S21 serie. Ze hebben een premium design en een Full HD display met 120HZ. Hierdoor heb je een nog betere gebruikservaring. Ze zijn beschikbaar in drie beeldformaten: 6.1 inch (S22), 6.6 inch (S22+) en 6.8 inch (S22 Ultra). Ze zijn allemaal uitgerust met het Gorilla Glass Victus. Dit betekent dat de telefoon een val van 1,5m overleefd. Ook zijn de telefoons spatwaterdicht en hebben standaard 5G. We adviseren u graag over de bijbehorende accessoires zodat uw nieuwe Samsung nog beter beschermd is.

De Samsung S22 Ultra heeft een minimalistisch design met ruimte voor de S-pen, zodat je die altijd bij de hand hebt. De S-pen is sterk verbetert ten opzichte van zijn voorganger en is zelfst tot drie keer sneller. Je schrijft er net zo eenvoudig mee als met een gewone pen. De Samsung S22 Ultra is een goed opvolger van de Samsung Galaxy Note 20. De telefoon heeft een groot scherm, S-pen en de beste camera van de drie.

Het design van de Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra

Wanneer we de Samsung Galaxy S22 smartphones bekijken, zien we dat de S22 en S22+ de bekende S curve hebben. De S22 heeft een meer rechthoekig design. Alle drie de uitvoeringen hebben een geïntegreerde camerabehuizing. De S22 en S22+ zijn beschikbaar in de volgende vier kleuren:  Phantom White, Phantom Black, Green en Pink Gold.

Voor de S22 Ultra kunt u kiezen uit de kleuren Burgundy, Phantom White, Phantom Black en Green.

De Processor van de Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra

De Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra hebben allemaal de nieuwe en meest krachtige Samsung processor. De processor is nog kleiner dan zijn voorganger (4nm), maar wel met meer rekenkracht.

De camera’s van de Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra

Met de Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra geeft u iedereen de kans om zich van de beste kant te laten zien. U kunt namelijk professionele portretfoto’s én video’s maken. Daarnaast zorgt de Al Image Enhancer ervoor dat alles scherp en stabiel in beeld gebracht wordt. Hiermee is ongewenste blur voorgoed verleden tijd. Door de Nightography functionaliteit kunt u zelfs in het donker professionele foto’s maken. In combinatie met Video Stabilization maakt u ook bij weinig licht vloeiende video’s.

De S22 en S22+ hebben een 50 megapixel hoofdcamera en een 12 mp groothoeklens. De tele-fotolens heeft maar liefst 10 megapixel. Hierdoor kunt u foto’s maken met hoge resolutie en kwaliteit. Bij de Samsung Galaxy S22 en S22+ worden de camera’s gecombineerd bij het maken van foto’s, zodat u zowel van veraf als dichtbij het beste resultaat krijgt. Ook de selfie camera mag natuurlijk niet ontbreken. Deze heeft 10 mp.

De S22 Ultra heeft de beste camera’s van de drie. Deze telefoon heeft naast een 108mp hoofdcamera ook een selfiecamera met maar liefst 40 megapixel. De groothoeklens van 12mp heeft twee telelenzen. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy S22 Ultra een nieuwe optie die nog niet eerder te zien was bij een Samsung S telefoon, namelijk de Super Clear Lens. Hiermee voorkom je schittering en reflectie van het zonlicht op de camera.

Er zitten ook verschillen wat betreft het inzoomen tussen de drie telefoons. De Samsung Galaxy S22 Ultra kan 10 keer optisch inzoomen zonder resultaatverlies. Daarnaast heb je met deze telefoon de mogelijkheid tot 100 keer inzoomen met Spacezoom. De Samsung Galaxy S22 en S22+ zijn uitgerust met 3 keer optisch inzoomen en 10 keer inzoomen met Spacezoom.

5G- ready: Klaar voor de toekomst

De Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra zijn alledrie uitgerust met 5G. 5G maakt het mogelijk om meer data sneller te verzenden. T-Mobile, Vodafone, KPN en Tele2 bieden dit aan. Bij Welcom heb je de keuze uit alle netwerken. We helpen u graag in onze winkel met het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak bij één van onze winkels voor een advies op maat.

Accessoires Samsung Galaxy S22 bij Welcom

Er zitten geen oplader, hoesje of oordopjes in de verpakking. Deze kunnen los aangeschaft worden, of gelijk meebesteld worden. Bij Welcom zijn de originele S22, S22+ en S22 Ultra accessoires en Samsung Galaxy Buds op voorraad. Wat betreft de oplader heb je keuze uit de 25W of 45W snellader. Met de 45W snellader is uw Samsung telefoon binnen 30 minuten opgeladen.

Samsung Galaxy S22, S22+ en S22 Ultra los kopen

Wilt u de Samsung S22 aanschaffen zonder abonnement? Ook dat kan bij Welcom. Maak een afspraak of kom langs in de winkel. We geven u graag advies.

Maak een afspraak bij Welcom bij