Hoe bespaar je geld met jouw Zakelijke Internet & TV pakket?

Met het veelvoud aan opties bij de verschillende Internet en TV-aanbieders kan het lastig zijn om de beste keuze te maken. Gelukkig staat Welcom voor je klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte pakket dat aansluit bij jouw behoeften. Internet is niet meer weg te denken in ons leven en daarom moet dit goed geregeld zijn. Bij Welcom geloven we in onafhankelijk advies en gemak. Daarom hebben we een breed scala aan aanbieders, zoals Odido, KPN, Ziggo, Online.nl, Budget, Caiway, Delta en Youfone waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar razendsnel internet, uitgebreide tv-opties, of een combinatie van beide, wij hebben het juiste pakket voor jou.

Tip 1 – Maak een goede en passende keuze tussen alle aanbieders.

Met onze handige vergelijktool op onze website kan je alle beschikbare aanbieders op jouw adres vergelijken, zodat je gemakkelijk het ideale pakket kunt kiezen dat voldoet aan jouw wensen. Of je nu behoefte hebt aan hoge internetsnelheden voor je kantoor of behoefte hebt aan een uitgebreid tv-pakket voor ontspanning na het werk, wij hebben alles wat je nodig hebt. Maar we bieden niet alleen keuze en gemak. Bij Welcom streven we er ook naar om onze klanten de beste prijzen te bieden. We begrijpen dat kostenbesparing voor veel bedrijven belangrijk is. Daarom bieden we niet alleen scherpe tarieven aan, maar helpen we onze klanten ook om geld te besparen op de lange termijn.

Tip 2 - Proactieve benadering door ons voorkomt hogere kosten voor jou

Welcom neem proactief contact op met klanten om iedereen op de hoogte te stellen van eventuele prijsaanpassingen. Veel klanten weten niet dat bijvoorbeeld inflatieverhogingen zorgen voor hogere abonnementskosten, en dat je met het afsluiten van een nieuw abonnement vaak meer data krijgt dan met je oude abonnement. Door op de hoogte te zijn, voorkom je verrassingen en kun je als klant tijdig actie ondernemen. Bijvoorbeeld, als jij een abonnement hebt afgesloten vóór een bepaalde datum, ben je op deze manier beschermd tegen inflatiecorrecties en profiteer je van de een vaste prijs voor je abonnement.

Tip 3 – Door te verlengen profiteer je opnieuw van alle aanbiedingen en krijg je meer waar voor je geld

Voor bestaande klanten die in aanmerking komen voor verlenging, bieden we aantrekkelijke mogelijkheden om geld te besparen. Door een abonnement te verlengen, kan je profiteren van speciale aanbiedingen en acties. Hierdoor kan je aanzienlijk besparen op de maandelijkse kosten. Bijvoorbeeld, een klant die ervoor kiest om hun abonnement te verlengen, kan een aanzienlijke besparing realiseren ten opzichte van de prijs die ze anders zouden betalen na een inflatiecorrectie.

Bij Welcom staan we altijd klaar om onze klanten te helpen bij het vinden van de beste deals en het besparen van geld op hun Internet & TV-pakketten. Of je nu een klein bedrijf bent dat op zoek is naar betaalbare oplossingen, of een groter bedrijf dat behoefte heeft aan uitgebreide services, wij hebben alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn.

Wil jij weten wat je kan doen voor een optimale Internet en TV combinatie? Maak een afspraak of kom langs bij de winkel bij jou in de buurt, en ontdek hoe wij je kunnen helpen.

We adviseren je graag!

Maak een afspraak bij Welcom bij