Helaas! Deze actie is verlopen

Met de feestdagen voor de deur lijkt het leven alleen maar prijziger te worden. De kosten lopen op en inflatiecorrecties maken budgetteren een uitdaging. Ook de tarieven voor Internet en TV zijn gestegen door de inflatiecorrectie van 2023. Met de winter in volle gang is het belangrijk om de kosten voor een warme bijeenkomst niet uit het oog te verliezen, of je nu een knusse samenzijn of een feest voorbereidt. Vooral nu de dagen korter worden en de temperaturen dalen, kan het lastig zijn om nog onbezorgd te genieten van deze kostbare momenten.

Meer voordeel, Meer besparen en Meer service. 

De Meer voor Minder weken zijn hier om je te helpen besparen. We bieden sprankelende deals aan voor mobiele abonnementen, Sim Only of inclusief een nieuwe telefoon. Zo houd je grip op je mobiele kosten. En vergeet niet je Internet en TV abonnement; ook daarbij zorgen we voor de beste deal. Kortom: deze herfstperiode zit je goed bij Welcom tijdens de Meer Voor Minder Weken.

Meer voordeel. Combineer je mobiele, internet- en TV-abonnementen en breng ze samen bij één provider tijdens de Meer Voor Minder Weken. Je besparing kan oplopen tot €1000 of meer. Met Welcom haal je het maximale uit jouw mobiele- en thuisabonnementen. Meer mogelijkheden, minder betalen.

Meer besparen. Loop geen voordeel mis en verleng je mobiele abonnement op tijd. Verleng of stap over tijdens onze ‘Meer voor Minder Weken’ en bespaar al snel €150 of meer. Het loont altijd om je huidige abonnement te laten checken door onze medewerkers en samen te kijken hoeveel jij kunt besparen.

Meer Service. Door onze persoonlijke aandacht, service en onafhankelijke advies maken wij overstappen heel eenvoudig en snel. Kies je ook voor een nieuwe telefoon? Dan loop je bij ons bellend de winkel uit.

Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw situatie, zowel privé als zakelijk.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Meer voor Minder weken: Gratis Samsung Galaxy Buds2 

Bestel vanaf maandag 2 oktober 2023 jouw Samsung Galaxy A34 of Samsung Galaxy A54 bij Welcom en profiteer van de gratis Samsung Galaxy Buds2 ter waarde van €99.

Meer voor minder weken: Ziggo aanbiedingen bij Welcom

Ontdek het razendsnelle en betrouwbare internet van Nederlands grootste internetprovider, Ziggo! Met het glasvezel-kabel netwerk geniet je van snelheden tot wel 1000Mbit/s met Internet Elite. Perfect voor alle online behoeftes van het hele gezin. Verrijk je kijkervaring met het uitgebreide tv-aanbod van meer dan 110+ zenders, met 4K UHD weergave voor haarscherp beeld. 

Meer voor Minder weken: Gratis Samsung Galaxy Tab A8 32GB

Ben je op zoek naar een geweldig extraatje bij je nieuwe smartphone? Bij Welcom ontvang je nu een prachtige Samsung Galaxy Tab A8 t.w.v. € 209 bij aankoop van een Samsung Galaxy S23, S23+ of S23 Ultra, Z Flip5 en Z Fold 5!

Meer voor minder banner

Loop langs één van onze winkels of maak een afspraak, en laat je informeren welke aanbieding het beste aansluit op jou en jouw huishouden. 

Maak een afspraak bij Welcom bij