Samsung heeft de nieuwe Samsung Galaxy A54 geïntroduceerd. Dit is de opvolger van de succesvolle Galaxy A53 en A52. Deze lijn is bekend voor de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Met de Galaxy A54 wordt dit aspect enthousiast doorgezet. Het nieuwste model is namelijk op meerdere aspecten verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. De smartphone heeft onder andere betere camera’s met nieuwe functionaliteiten, een snellere en energiezuinigere processor, vernieuwd design en een hogere kwaliteit behuizing. 

Design van de Samsung Galaxy A54

De Samsung Galaxy A54 heeft een typische Samsung Galaxy-uitstraling dankzij het strakke ontwerp. Het scherm is van Gorilla Glass 5. Dit is kras- en stootbestendig, waardoor het toestel er langdurig mooi uit blijft zien. Ook de behuizing draagt hieraan bij, want het is buitengewoon sterk, stof- en waterdicht tot 1 meter diep. Praktisch, functioneel en blijvend mooi, want de smartphone is beschikbaar in vier prachtige kleuren: Graphite, White, Lime en Violet.

Samsung Galaxy A54

Camera’s van de Samsung Galaxy A54 smartphone

Het strakke design van de Samsung Galaxy A54 wordt versterkt door de drie floating camera’s op de achterkant. De hoofdcamera met 50 megapixel en twee ondersteunende camera’s met 32 megapixel zijn allemaal individueel op de achterkant geplaatst. Hierdoor oogt de achterkant van de Galaxy A54 stijlvoller dan zijn voorgangers.

De camera’s zijn beter opgenomen in het design en beter in functionaliteit. Door Nightography maak je zelfs met weinig licht hele mooie foto’s en video’s. Deze functie is meegenomen in de camera’s op de voor- en achterkant. Door de Focusing Video-functie worden video’s ook naar een hoger niveau getild. Dankzij deze functie kun je van heel dichtbij scherpstellen, terwijl het stabiel blijft door de Super Stable Video-functie.

Wil je met een grote groep op de foto? Ook daarvoor heeft Samsung een functionaliteit opgenomen in deze smartphone. Met Auto Framing krijg je een groep tot vijf personen altijd centraal in beeld. Heb je een foto gemaakt, kun je deze makkelijk bewerken met de AI Image Enhancer. Hiermee verbeter je automatisch kleur, scherpte en contrast. Verwijder ongewenste schaduwen, reflecties en storende objecten met de Object Eraser. Foto’s perfectioneren was nog nooit zo makkelijk.

Besturingssysteem van de Samsung Galaxy A54 mobiel

Met de Samsung Galaxy A54 blijft jouw smartphone uniek. Het besturingssysteem One UI 5 heeft een update gehad. Zo kun je de interface van de smartphone naar wens personaliseren. Je past makkelijk de kleuren aan of installeert stackable widgets en video’s als vergrendelscherm. Net als zijn voorgangers heeft de Galaxy A54 een handige split-screenfunctie.

Opslagcapaciteit van de Samsung Galaxy A54 

Betere kwaliteit foto’s en video’s maken, eisen ook meer MB’s. Gelukkig heeft Samsung hier rekening mee gehouden. Er zijn twee opties opslagcapaciteit waar je uit kan kiezen bij de Galaxy A54. Het basismodel heeft 128GB en met een uitgebreidere versie heb je zelfs 256GB opslagcapaciteit. Zo kun je gerust heel veel foto’s en video’s opslaan. Mocht het toch nodig zijn meer geheugen te hebben, kun je de opslagcapaciteit uitbreiden met een SD kaart. Hiermee loopt de opslagcapaciteit op tot 1TB. Perfect als je content wil opslaan van professionele kwaliteit.

Benieuwd naar de verschillen tussen de Samsung Galaxy A54 en haar voorgangers? Leer er alles over in onze vergelijkingsblog.

Samsung Galaxy A54 vs A52 vs A51

Specificaties van de Samsung Galaxy A54 smartphone

Hieronder vind je alle specificaties van de Samsung A54 op een rij. Wil je weten of de Samsung Galaxy A54 past bij jouw wensen? Maak dan een afspraak in de winkel of kom langs. We helpen je graag.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Specificaties

Samsung Galaxy A54

Kleuren

Graphite, White, Lime en Violet

Prijs

128GB €489

256GB €539

Intern en werkgeheugen

8GB + 128GB

8GB + 256GB

Display

6,4 inch FHD Super Amoled, 120 Hz

Camera achter

Main – 50MP

Ultra Wide – 12MP

Macro – 5MP

Camera voor

Wide 32Mp

Camera features

Larger Pixel Size

Auto Night

Wider OIS Angle

Enhanced Imaging

Precise focusing

AI Image Enhancer

Processor

Samsung Exynos 1380

Batterij

5,000mAh

Charging

Fast Charging 25W

SIM

Dual SIM1 + SIM2/SIM1 + Micro SD

Afmetingen

158 x 77 x 8.2 mm

Behuizing

Armor Aluminimum frame, Water resistance

Scherm

Gorilla Glass 5, On screen Fingerprint  

Geluid

Stereo Speakers