Superscherpe prijzen en het beste aanbod met de T-Mobile GOGOGO DEALS!

Helaas! Deze actie is verlopen

Bent u op zoek naar een nieuw toestel, dan is het nu wel heel aantrekkelijk om over te stappen. Met de T-Mobile GOGOGO DEALS profiteert u bij Welcom van heel goede deals met ook nog eens superscherpe prijzen in combinatie met de allernieuwste smartphones én gratis aansluiten ter waarde van €25,-! En dat ook nog eens op het best geteste netwerk van Nederland. Maak dus meteen een afspraak of kom langs bij een Welcom winkel bij u in de buurt voor de GOGOGO DEALS en kies de deal die het beste bij u past.

GOGOGO DEALS in combinatie met een telefoon

Met de GOGOGO DEALS krijgt u ook nog eens extra veel korting op de nieuwste toestellen, zoals de iPhone 13 of de Samsung S21-serie (nu zelfs ook nog met gratis Galaxy Buds2 t.w.v. €149,-). Liever een ander toestel dan een Samsung of Apple? Geen enkel probleem, want Welcom betekent alle keuze, ook in andere toptoestellen zoals OPPO of Xiaomi die ook te combineren zijn met de T-Mobile GOGOGO DEALS. We vertellen u er graag alles over, dus kom langs of maak een afspraak voor een uitgebreid advies.

Welk toestel past bij u?

Maak een afspraak bij de Welcom winkel bij u in de buurt of kom langs voor een passend advies en profiteer van extra voordeel!

Maak een afspraak bij Welcom bij

GOGOGO Deals T-Mobile iPhone 13 kortingGOGOGO Deals T-Mobile Samsung S21 korting

Alle voordelen van de T-Mobile GOGOGO DEALS:

  • De beste deals voor superscherpe prijzen!;
  • Met €2,50/mnd korting op de 8 GB-bundel of €3,-/mnd korting op de 15 GB-bundel;
  • Gratis aansluiten (t.w.v. €25,-); en dat
  • Op het best geteste netwerk van Nederland!

Nog meer korting als in combinatie met Internet Thuis van T-Mobile

Heeft u, of iemand anders in uw huishouden, al een mobiel-abonnement van T-Mobile, dan ontvangt u nog meer voordeel in combinatie met Thuis Internet van T-Mobile. Dubbel voordeel, want uw korting op Mobiel kan oplopen tot wel tien euro per maand en op Internet Thuis tot wel vijftien euro! Hiervoor krijgt u thuis de hoogst haalbare internetsnelheid voor €25 per maand en Mobiel Unlimited voor ook nog eens €25!

Alle T-Mobile voordelen op een rij:

  • Iedere maand €2,50 korting én 2 GB extra data;
  • T-Mobile Unlimited Internet en Bellen met €10,- korting/mnd;
  • T-Mobile Internet Thuis tot €15,- extra korting;
  • Eerste 6 maanden korting op uw TV-abonnement
  • Op het best geteste netwerk van Nederland!

Wilt u weten welke korting u kunt krijgen als u T-Mobile Mobiel combineert met Internet Thuis? Kom dan langs bij een Welcom winkel in de buurt of maak een afspraak, en we kijken samen van welke voordelen u kunt profiteren.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Ook zakelijke GOGOGO DEALS met T-Mobile @Work!

GOGOGO DEALS betekent ook zakelijk voordeel! Sluit nu een @Work-abonnement bij Welcom en krijg tijdelijk 16 GB voor de prijs van 9 GB inclusief gratis aansluiten t.w.v. €20,-! Ook als zakelijke klant pakt u dus extra voordeel met de GOGOGO DEALS van T-Mobile bij Welcom Bij. Dat is nog eens voordelig het jaar afsluiten.