Ontdek de beste KPN aanbiedingen voor Sim Only met iPhone of Samsung bij Welcom. Profiteer van het betrouwbare en stabiele KPN-netwerk, zowel voor mobiel als Internet & TV. Bij ons vind je een deal die bij jou past, zonder gedoe. Bespaar en ervaar uitstekende service. Bezoek onze winkel en ontdek de beste KPN aanbiedingen voor jou. 

NIEUW: KPN breidt uit met nieuwe Unlimited abonnementen! Zo heb je nu tijdelijk SuperUnlimited voor €25 per maand met maximale snelheid van 600Mbps! Met dit abonnement deel je tot 75GB per maand aan andere KPN-simkaarten in je huishouden. Ideaal voor het gezin!

Bij ons staat goed advies gelijk aan persoonlijk advies. Daarom nodigen we je uit om langs te komen in onze winkel of een afspraak te maken. We helpen je graag om de beste keuze te maken voor jouw situatie! 

Maak een afspraak bij Welcom bij

De beste KPN aanbiedingen met toestel

De aanbiedingen van KPN gelden zowel op het mobiele abonnement, als op de onderstaande toestellen. Je bent dus maandelijks goedkoper uit vanwege de korting op het abonnement en krijg je korting op het toestel. Extra voordelig dus. Hieronder hebben we de kortingen voor je op een rij gezet. Zo zie je precies hoeveel je bespaart als je nu bij ons verlengt of overstapt.   

KPN aanbieding Samsung Galaxy S24

De nieuwste Samsung Galaxy S24 is er! Nu te bestellen met korting die oploopt tot wel €264 op de Samsung Galaxy S24 128GB.

Beste KPN aanbieding Samsung Galaxy S24

KPN aanbieding Samsung Galaxy A54

Geld besparen en toch een top telefoon hebben? Kies dan voor de Samsung Galaxy A54. Met deze krachtige middenklasser heb jij de beste waar voor jouw geld. Krijg nu een korting die oploopt tot wel €148.

KPN aanbieding Samsung Galaxy A54

KPN aanbieding iPhone 15

Het gloednieuwe paradepaardje van Apple is hier! Nu verkrijgbaar bij Telecombinatie met extra voordeel. Nu tijdens de KPN Snelpakkers met korting die oploopt tot wel €334.

KPN aanbieding iPhone 15

KPN Sim Only aanbieding 

Doet je telefoon het nog prima? Ga dan voor een Sim Only abonnement. Zo hou je je kosten lekker laag en kan je altijd nog later upgraden naar een abonnement met telefoon. Ga bijvoorbeeld nu voor een Sim Only met 24GB internet vanaf €17,50 per maand. Benieuwd welk abonnement het beste aansluit op jouw gebruik? Maak een afspraak bij een Welcom winkel in je buurt en laat je adviseren. 

Combineer klantvoordeel en profiteer!

Combinatievoordeel is vernieuwd bij KPN! Wanneer je jouw KPN Thuis abonnement combineert met een mobiel abonnement van KPN profiteer je van extra voordeel, zoals:   

  • Dubbele data op je abonnement 
  • Elke maand tot €7,50 korting op je mobiel  
  • Gratis pluspakket t.w.v. €6,99 per maand bij TV 25 extra zenders, meer films en series  
  • €5 Entertainment korting op een pakket naar keuze: te gebruiken op bijvoorbeeld Netflix, Spotify, Viaplay, ESPN, Disney+ 

 Maak een afspraak bij Welcom bij