Alle Samsung Galaxy A52s (5G) aanbiedingen op een rij!

Helaas! Deze actie is verlopen

Zojuist heeft Samsung de gloednieuwe Samsung Galaxy A52s geïntroduceerd als opvolger voor de A52 5G. Dit toestel is direct te bestellen bij uw telefoonwinkel in de buurt! De Samsung Galaxy A52s komt in een 128 GB en een 256 GB variant. De Samsung A52 serie is de populaire opvolger van de A51 en de A50. We hebben alle Samsung Galaxy A52s acties en aanbiedingen voor u op een rij gezet.

Verschil tussen de Samsung A52s en A52

Samsung heeft recent de A52s geïntroduceerd als opvolger voor de A52 5G. Het verschil tussen deze smartphones zit in een nieuwere chipset en processor. Ook brengt Samsung met de A52s 5G zowel een 128 GB én een 256 GB variant op de markt. De Galaxy A52s is leverbaar bij Welcom in de kleuren zwart, wit, paars en de nieuwe kleur mint.

Welcom: uw Samsungwinkel

Bij Welcom heeft u de keuze uit Samsung Galaxy A52s aanbiedingen van zowel KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Ben. U kiest dus niet uit één, maar uit alle Samsung Galaxy A52s aanbiedingen, van alle providers. Dat betekent extra voordeel. Neem direct telefonisch contact op met de winkel of kom langs bij uw telefoonwinkel in de buurt en bestel de nieuwe Samsung Galaxy A52s.

Koop nu de A52s

T-Mobile Samsung Galaxy A52s aanbiedingen

Combineer de Samsung Galaxy A52s 5G met een T-Mobile abonnement en profiteer extra van kortingen. Kiest u voor een 10 GB abonnement, dan krijgt u nu 10 GB voor de prijs van 5 GB. Zo heeft u al 10 GB en 120 min bellen voor slechts €15,- per maand. Bij Welcom ontvangt u de beste T-Mobile aanbieding met altijd een korting op uw nieuwe Samsung Galaxy A52s:

 • Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB met T-Mobile abonnement: €62,- korting

T-Mobile Samsung Galaxy A52s aanbiedingen

KPN Samsung Galaxy A52s aanbiedingen 

Of kies voor een scherpe KPN-aanbieding met de Samsung Galaxy A52s. Zo profiteert u tijdelijk van extra korting op de KPN Unlimited abonnementen óf combineer de gloednieuwe Samsung A52s met een KPN Hussel 3 GB abonnement. Én daarbij krijgt u bij KPN bij elk KPN Hussel abonnement 5G helemaal gratis. Hierdoor bespaart u in totaal €60,- en geniet u van het snelst mogelijke KPN 5G-internet als u dit combineert met de Samsung Galaxy A52s 5G-versie. Bij  Welcom ontvangt u een extra korting op uw Samsung Galaxy A52s als u deze combineert met een KPN mobiel abonnement.

Hieronder vindt u alle KPN A52s kortingen op een rij:

 • Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB met KPN Hussel abonnement: €86,- korting

De Samsung Galaxy A52 is te combineren met een KPN Hussel abonnement. Niet zeker welk KPN abonnement bij uw gebruik past? Kom langs in een van onze winkels.

KPN Samsung Galaxy A52s aanbiedingen 

Alle Vodafone Samsung Galaxy A52s acties

Ook bij Vodafone profiteert u van extra voordeel op de Samsung A52s. U ontvangt korting op het toestel én op een abonnement. Kiest u voor een Vodafone Red Together of Red Unlimited abonnement, dan ontvangt u €2,- extra korting per maand. Daarbij ontvangt u bij een Vodafone Red abonnement direct 5G gratis in uw abonnement, waardoor u direct in heel Nederland van snel 5G-internet gebruik kunt maken. Wilt u liever een kleine databundel? Dan kunt u de Samsung Galaxy A52s 128 GB ook combineren met een Vodafone Start abonnement.

Combineert u een Vodafone abonnement met Ziggo internet? Dan ontvangt u ook nog extra VodafoneZiggo voordelen zo ontvangt u boven op deze kortingen nog eens tot €5,- korting per maand en uw databundel wordt verdubbeld!

 • Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB met Vodafone abonnement: €86,- korting

Maar voor alle Vodafone abonnementen bij Welcom geldt dat u voor de Samsung Galaxy A52s niet de adviesverkoopprijs betaalt. Bij Welcom ontvangt u tot €65,- korting op het toestel. In totaal kunnen de kortingen met Vodafone-Ziggo oplopen tot €233,-.

Alle Vodafone Samsung Galaxy A52s acties

Samsung Galaxy A52s met Tele2-abonnement

Tijdens de Dit-Wil-Ik-weken van Tele2 profiteert u niet alleen van extra korting op de Samsung Galaxy A52s, maar ook van gratis aansluiten t.w.v. €30,- en €2,- per maand extra korting op de 20 GB bundels! Hiermee bespaart u dus al snel €78,-. Kies tijdens de Dit-Wil-Ik-weken voor een Galaxy A52s en profiteer van heel veel extra korting. Tele2 is daarmee goedkoper dan T-Mobile geprijsd. Wilt u een Tele2 5G abonnement dan kost dit €2,- extra per maand. Tele2 heeft daarmee wel het goedkoopste 5G-abonnement van Nederland. Ideaal dus als u deze wilt combineren met de nieuwe Samsung Galaxy A52s 5G.

Hieronder vindt u de extra kortingen die u ontvangt bij Tele2 als u de A52s met abonnement afsluit:

 • Samsung Galaxy A52s 5G 128 GB met Tele2 abonnement: €62,- korting

Bij Welcom helpen we u met een advies op maat over welk Tele2-abonnement het beste bij u past. De Samsung Galaxy A52s is te verkrijgen met 18 verschillende Tele2 abonnementen. Dus maak een afspraak met één van onze winkels.

Samsung Galaxy A52s met Tele2-abonnement

Samsung Galaxy A52s abonnement aanbiedingen van Ben

De goedkoopste Samsung Galaxy A52s aanbieding is te verkrijgen met een Ben-abonnement. Aangezien Ben een ideale keuze is voor de prijsbewuste koper. Daarom ontvangt u niet alleen korting op uw nieuwe Samsung Galaxy A52s 5G, maar ontvangt u tijdens de Ben Prijsbewust Weken bij Welcom ook nog eens tot 2500 MB gratis data per maand. Hierdoor loopt het voordeel al gauw op tot meer dan €80,-!

 • Samsung Galaxy A52s 5G (128 GB) met Ben-abonnement: €62,- korting + tot 1000MB gratis extra data per maand.

Samsung Galaxy A52s abonnement aanbiedingen van Ben

De beste Samsung Galaxy A52s aanbieding?

De beste Samsung Galaxy A52s aanbieding is voor iedereen anders, dit ligt aan uw dataverbruik, aantal belminuten en wilt u direct van 5G gebruik maken of juist niet? Daarbij is ook uw aanbieder van Internet & TV voor thuis belangrijk, want ook hierdoor ontvangt u bij de verschillende aanbieders gratis extra’s en extra korting. In ieder geval ontvangt u bij Welcom direct een korting op de losse verkoopprijs van de Samsung Galaxy A52s als u deze combineert met een mobiel abonnement. Daarnaast zetten we alle verschillende aanbiedingen van de Samsung Galaxy A52s voor u op een rijtje en helpen we u bij het maken van de beste Samsung Galaxy A52s aanbieding.

Maak dus snel een afspraak bij uw Welcomwinkel in de buurt en we kijken samen welke deal het best bij u past!

Maak een afspraak bij Welcom bij

Daarom Welcom:

 • Kom veilig langs in onze winkel;
 • Advies en aanbod op maat;
 • Installatie van uw nieuwe telefoon en simkaart. Zoals het instellen van uw nieuwe telefoon en het overzetten van uw gegevens en bestanden naar uw nieuwe telefoon;
 • Smartphone verzekering vanaf €5,49 per maand;
 • Alle acties en aanbiedingen van alle providers op één rij;
 • Altijd een telefoonwinkel bij u in de buurt;
 • Liever niet naar de winkel? We bezorgen uw gerepareerde telefoon of nieuwe abonnement met telefoon thuis. Wel zo makkelijk.