Welcom bij Zwaagstra Joure

8 ,7
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Zwaagstra Joure

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Zwaagstra Joure. Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Midstraat 116
8501AV, Joure
Tel: 0513412924
Stuur ons een e-mail
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 20:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Zwaagstra Joure is in juni 2020 gestart met een tweede vestiging in Joure. Om ook Joure en omgeving te kunnen voorzien van de juiste adviezen en producten is er voor gekozen om bij de Welcom bij organisatie te blijven v.w.b. de vestiging in Joure. De bedrijfsleider, Marvin Koster wordt in Joure geassisteerd door Jorn Hoekstra, assistent bedrijfsleider van zowel Dokkum als Joure. Daarnaast zal de eigenaar Jelmer Zwaagstra ook regelmatig te zien zijn in onze vestiging in Joure.

Wij nemen graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en u zo ├ęcht te kunnen helpen. En omdat deze oplossing voor ieder huishouden anders is, geven wij altijd een advies op maat. Bij Welcom kiest u uit alle providers en daarom is een product of dienst ook echt in te richten op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

 

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Zwaagstra Joure

Regel het samen met Welcom bij Zwaagstra Joure
Plan nu je afspraak