Welcom bij Vos

8 ,7
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Vos

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Vos. Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Haageijk 7
5421KW, Gemert
Tel: 0492366626
Stuur ons een e-mail
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 18:00
Vrijdag
9:30 - 20:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Vos is de plek in en om Gemert voor al uw vragen over uw mobiel, internet, TV of een snelle reparatie. In onze winkel staat service voorop. Ons team van professionals neemt graag de tijd om uw wensen in kaart te brengen en u zo ├ęcht te kunnen helpen. En omdat deze oplossing voor ieder huishouden anders is, geven wij altijd een advies op maat. Bij Welcom kiest u uit alle providers en daarom is een product of dienst ook echt in te richten op basis van uw persoonlijke wensen en behoeften.

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Vos

Regel het samen met Welcom bij Vos
Plan nu je afspraak

Welcom bij Vos

Even een momentje plannen?

Laat uw gegevens achter, we bellen u terug

Aanhef *
Adres