Welcom bij Molenkamp

8 ,8
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Molenkamp

Kom langs

Welcom bij Molenkamp is dé telecomspecialist van Rijssen en omstreken. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs! Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat jouw het beste uitkomt en wordt geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Haarstraat 8
7462AP, Rijssen
Tel: 0548522315
Stuur ons een e-mail
Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Wij helpen u niet alleen met het juiste advies en uw aankoop, maar regelen ook alle zaken rondom het aansluiten, overstappen en overzetten van gegevens. Wij bieden de klant een oplossing voor alle mobiele maar ook vaste oplossingen, zoals een nieuw toestel met of zonder abonnement. En ook voor uw thuispakket kunt u altijd bij ons langskomen. Als het voor u maar de beste deal of oplossing is, dan pas zijn wij tevreden! Omdat we onafhankelijk zijn en alle bekende merken leveren kunnen we voor iedereen een passende oplossing bieden. Welcom bij Molenkamp staat voor kwaliteit en goede service.

Meer dan een telefoonwinkel

Klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met telecom: of het nu gaat om de nieuwste smartphone, tablet of laptop, wij hebben het in huis!Omdat we onafhankelijk zijn en alle bekende merken leveren kunnen we voor iedereen een passende oplossing bieden. Welcom bij Molenkamp staat voor kwaliteit en goede service. Wij zijn officieel dealer van alle grote providers en leveren toestellen van alle grote merken. Naast dit ruime aanbod hebben wij ook voor elk toestel een perfect passende accessoire. Denk hierbij aan screenprotectors, hoesjes, laders, speakers en nog veel meer! Kortom: iedereen is altijd welkom bij Welcom bij Molenkamp

Kom langs bij
Welcom bij Molenkamp

Regel het samen met Welcom bij Molenkamp
Plan nu je afspraak