Welcom bij Jaap

8 ,8
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Jaap

Kom langs

Welcom bij Jaap is gevestigd op het Gouweplein in Waddinxveen, het winkelhart van Waddinxveen. Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Jaap! Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Doorsteek 3
2741 NN, Waddinxveen
Tel: 0182618234
Stuur ons een e-mail
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 20:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Wanneer u bij ons een nieuwe smartphone aanschaft zetten we de gegevens van uw oude telefoon gratis over naar uw nieuwe model. Sinds kort bieden wij voor elke smartphone ook een beschermfolie aan op maat. De folie wordt ter plekke op maat gesneden en kan direct op het toestel worden aangebracht. Zo is uw toestel weer compleet ingesteld en beveiligd als u bij ons de deur uitgaat!

Meer dan een telefoonwinkel

Klanten kunnen bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met telecom: of het nu gaat om de nieuwste smartphone, tablet of laptop, wij hebben het in huis! Omdat we onafhankelijk zijn en alle bekende merken leveren kunnen we voor iedereen een passende oplossing bieden. Welcom bij Jaap staat voor kwaliteit en goede service.

Kom langs bij
Welcom bij Jaap

Regel het samen met Welcom bij Jaap
Plan nu je afspraak