Welcom bij Janssen

8 ,9
Klantbeoordeling

Plan uw reparatie of consult.

Snelle telefoonreparatie of persoonlijk advies op maat? Wij helpen je op afspraak.
Plan nu je afspraak
Welcom bij Janssen

Kom langs

Wij nemen graag de tijd voor een persoonlijk advies op maat. Dus kom langs bij Welcom bij Janssen. Tip: Maak een afspraak via de afsprakenplanner, kies een moment dat u het beste uitkomt en word geholpen zonder te wachten. Nu ook telefonisch.

Adres

Steenstraat 96
5831JJ, Boxmeer
Tel: 0485 576 002
Stuur ons een e-mail
Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
9:30 - 18:00
Woensdag
9:30 - 18:00
Donderdag
9:30 - 18:00
Vrijdag
9:30 - 21:00
Zaterdag
9:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Wij regelen

Wij regelen uw Internet & TV
Internet & TV
Mobiel
Reparaties
Verzekeringen

Service in de winkel

Welcom bij Janssen is al ruim 20 jaar actief in de telecomsector. U als klant staat bij ons centraal! Deskundig voeren we hoogwaardige telefoonreparaties uit voor consumenten, bedrijven en verzekeraars voor een eerlijke prijs. Welcom bij Janssen biedt Expert Service aan en hanteert daarbij onverslaanbare prijzen. Welcom bij Janssen werkt duurzaam en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Welcom bij Janssen zorgt dat u snel bereikbaar bent tegen een scherpe prijs, de beste kwaliteit!

Meer dan een telefoonwinkel

Met de juiste combinatie van producten bent u niet alleen op maat geholpen, u bespaart iedere maand ook nog eens heel veel geld! Dat maakt ons meer dan een telefoonwinkel: u kiest namelijk niet alleen uit alle telefoons, providers en bundels, maar kunt ook terecht voor al uw vragen over Internet en TV, Energie, SmartHome oplossingen of bijvoorbeeld vragen over het verbeteren van uw wifi-signaal in en om huis. Onze adviseur staan voor u klaar met een oplossing op maat. Wees Welcom bij.

Kom langs bij
Welcom bij Janssen

Regel het samen met Welcom bij Janssen
Plan nu je afspraak