Kent u dat? Paniek op het moment dat uw mobiel ineens uitvalt of de batterij niet meer oplaadt… Gelukkig kunt u altijd bij Welcom terecht! En tijdens de Super Service Weken gaat Welcom nóg een stap verder. Wij bieden u namelijk een gratis check op uw smartphone.  

Gratis check-up voor uw smartphone

Voor uw auto laat u een APK doen. Wij raden aan dit ook voor uw mobiel te doen. Door te checken hoe het met uw smartphone gesteld is, voorkomt u problemen met uw toestel. Een goed werkende smartphone is immers onmisbaar geworden.

Met de check kijken we naar:

  1. De conditie van het toestel, bijvoorbeeld hoe goed de accu nog werkt en of er eventuele schade aan het toestel is 
  2. Of de software up-to-date is. Met verouderde software werken sommige applicaties niet goed meer of is uw toestel minder beveiligd.

Zo krijgt u de gratis check:

Zo krijg je de gratis check-up

Maak een afspraak of kom naar een Welcom bij u in de buurt en doe de gratis check.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Gratis advies over uw mobiele abonnement

Ook helpen wij u graag met een check op uw mobiele abonnement. Want het is zomaar mogelijk dat u er een mobiel abonnement is dat beter bij uw wensen en verbruik past. Misschien betaalt u zelfs teveel voor wat u daadwerkelijk verbruikt. Omdat wij alle aanbiedingen van alle netwerken bieden, kunnen we écht onafhankelijk en persoonlijk advies geven.

Snelle reparatie of onderhoudsbeurt

Blijkt uit de gratis check dat uw mobiel toe is aan onderhoud of gerepareerd moet worden? Dan bent u ook bij Welcom aan het goede adres. We helpen u graag!