Kent je dat? Paniek op het moment dat je mobiel ineens uitvalt of de batterij niet meer oplaadt… Gelukkig kun je altijd bij Welcom terecht! En tijdens de Super Service Weken gaat Welcom nóg een stap verder. Wij bieden je namelijk een gratis check op jouw smartphone.  

Gratis check-up voor jouw smartphone

Voor je auto laat je een APK doen. Wij raden aan dit ook voor je mobiel te doen. Door te checken hoe het met je smartphone gesteld is, voorkom je problemen met het toestel. Een goed werkende smartphone is immers onmisbaar geworden.

Met de check kijken we naar:

  1. De conditie van het toestel, bijvoorbeeld hoe goed de accu nog werkt en of er eventuele schade aan het toestel is 
  2. Of de software up-to-date is. Met verouderde software werken sommige applicaties niet goed meer of is uw toestel minder beveiligd.

Zo krijgt u de gratis check:

Zo krijg je de gratis check-up

Maak een afspraak of kom naar een Welcom bij jou in de buurt en doe de gratis check.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Gratis advies over jouw mobiele abonnement

Ook helpen wij je graag met een check op jouw mobiele abonnement. Want het is zomaar mogelijk dat er een mobiel abonnement is dat beter bij je wensen en verbruik past. Misschien betaal je zelfs teveel voor wat je daadwerkelijk verbruikt. Omdat wij alle aanbiedingen van alle netwerken bieden, kunnen we écht onafhankelijk en persoonlijk advies geven.

Snelle reparatie of onderhoudsbeurt

Blijkt uit de gratis check dat je mobiel toe is aan onderhoud of gerepareerd moet worden? Dan ben je ook bij Welcom aan het goede adres. We helpen je graag!