Het is Black Friday week bij Welcom! De acties bij Welcom zijn verlengd tot en met maandag 28 november. Dat betekent goed nieuws voor u. U ontvangt veel korting op uw Sim Only abonnement of nieuwe smartphone. En dat nu al! Bij ons krijgt u tijdens de Black Friday sale namelijk al €100 korting op de Samsung Galaxy A13, als u deze combineert met een Lebara 5GB Sim Only abonnement. Deze smartphone kost dan maar €79 in totaal! Als je dit combineert met het Sim Only abonnement van Lebara is het nu extra voordelig, want deze is nu de eerste 6 maanden maar €4,50. Als u liever een andere smartphone heeft, ontvangt u ook €50 toestelkorting.

Maak een afspraak of kom langs bij een Welcom winkel bij u in de buurt. We geven u graag persoonlijk advies over de Lebara Black Friday deal die het beste bij u past.

Maak een afspraak bij Welcom bij

Lebara Black Friday Korting: Sim Only abonnement

Wilt u wel een extra scherpe Sim Only aanbieding, maar heeft u geen nieuwe smartphone nodig? Lebara is dan ook een slimme keuze voor uw portemonnee. De prijzen zijn altijd al scherp en nu ontvangt u er nog 50% korting op, voor de eerste 6 maanden. Ook kunt u nu gratis aansluiten. Dit kost normaal €15.

Bij Welcom hebben we een exclusieve Black Friday actie i.c.m. Lebara Sim Only. U krijgt bij Welcom 6 maanden 50% korting op uw Sim Only abonnement. Daarbovenop krijgt u nog eens €100 korting op een Samsung Galaxy A13. U betaalt dan maar €79 voor het toestel. Een Dubbele Black Friday korting!

Lebara Sim Only aanbieding met Samsung Galaxy A13 = Dubbele Black Friday korting

Lebara Black Friday kortingstabel A13

De Samsung Galaxy A13 is bezit alle specificaties die u nodig heeft. Nu komt daarbij nog een hoge korting op het toestel en de superscherpe Sim Only deals van Lebara. Alles bij elkaar maakt het een perfect instapmodel voor Jong en Oud.

Maak een afspraak of kom langs bij een Welcom winkel bij u in de buurt! Dan helpen we u met bepalen wat het beste Sim Only abonnement is voor u. Voor deze actie geldt op=op, dus wees er snel bij.

Bekijk hieronder welke Black Friday korting u krijgt wanneer u een Lebara abonnement afsluit bij Welcom

Lebara Black Friday kortingstabel sim only

Kunt u ook verlengen met €100 korting op de Samsung Galaxy A13 en korting op Lebara Sim Only?

Zeker! Als u al klant bent bij Lebara, kunt u bij Welcom uw abonnement verlengen en gebruik maken van de Dubbele Black Friday Korting! Dus mis uw kans niet! Op = op, dus kom snel langs of  maak een afspraak bij een Welcom bij u in de buurt.

Maak een afspraak bij Welcom bij