KPN Snelpakkers tijdens de Black Friday weken

Het is Black Friday week bij Welcom! De acties bij Welcom zijn verlengd tot en met maandag 28 november. Deze week zullen er veel mooie en voordelige deals voorbijkomen. We gaan met de KPN Snelpakkers van start. De Snelpakkers van KPN hebben hun naam te danken aan de onweerstaanbare deals voor Internet & TV, Internet Only en Mobiele abonnementen. U krijgt namelijk tijdens de Black Friday weken één van de vier prachtige cadeaus als u kiest voor een Internet & TV of Internet Only abonnement van KPN:

 • Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499
 • Philips Soundbar t.w.v. €399
 • KPN SuperWifi t.w.v. €199
 • 12 maanden Internet & TV voor maar €35 per maand

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij! Maak een afspraak of kom langs bij een Welcom bij u in de buurt.

Maak een afspraak bij Welcom bij

De Snelpakkers van KPN

Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499

Met de Philips 43” Ultra HD TV maakt u optimaal gebruik van uw Internet & TV of Internet Only abonnement van KPN. Op deze Smart TV zijn de beelden zo levendig, dat u een film beleeft. Deze beleving van beelden wordt mogelijk gemaakt door het 4K UHD LED-TV scherm. De beleving wordt nog eens versterkt door het hoogwaardige geluid van de TV. Door het Dolby Atmos techniek, heb je met de Philips 43” Ultra HD TV heb je altijd een bioscoop-ervaring thuis.

Wees er snel bij, want op = op, dus maak snel een afspraak of kom langs.

Snelpakker Philips TV

 

Philips soundbar t.w.v. 399

U kunt nog meer genieten van de muziek die u luistert met de Philips Soundbar. Dit geluidssysteem bevat de Dolby Atmos techniek. Deze eersteklas techniek verzorgt geluid van extreem goede kwaliteit. Het geluid is krachtiger en de bas is beter. Met de Play-Fi functie kunt u de Soundbar met de subwoofer verbinden. Deze onderdelen kunt u vervolgens op een andere plek zetten. Zo kunt u genieten ultiem genieten van uw muziek die een hele ruimte vult of in twee ruimtes tegelijk. Ook kunt u de Soundbar en subwoofer met uw TV verbinden, waardoor u surround sound creëert. Dit draagt bij aan een betere belevenis van de film die u kijkt.

Ook bij de Philips Soundbar geldt de actie zolang de voorraad strekt. Dus pak snel je kans en maak een afspraak of kom bij ons langs.

Snelpakkers Philips Soundbar

SuperWifi Cadeau t.w.v. €199

Wilt u onbeperkt van uw Internet & TV of Internet Only genieten? Dan is de SuperWifi van KPN het cadeau voor u. Dit apparaat is bij uitstek de oplossing om extreem goede wifi in huis te halen door Wifi 6. Dit is vergelijkbaar met het 5G netwerk voor mobiel. Van kelder tot zolder, Wifi 6 verzorgt dat u overal ongeremd van uw Internet kan genieten. En dat met meerdere apparaten tegelijk. Ook is de KPN SuperWifi gemakkelijk te installeren. U hoeft alleen een stekker in het stopcontact te steken. Met de KPN Thuis app bepaalt u vervolgens wat de allerbeste plek is in huis om de SuperWifi te plaatsen. Met deze app ziet u realtime hoe goed de wifi op een plek in huis is. Op de plek waar het wifisignaal het sterkste is, plaatst u vervolgens de KPN SuperWifi.  

Geniet snel van u superwifi en maak een afspraak of kom langs.

Snelpakkers KPN superwifi

Krijg 12 maanden Internet & TV voor maar €35

Heeft u liever wat extra geld? Dan kunt u kiezen voor Internet & TV of Internet Only voor maar €35 per maand, voor 6 maanden lang. Zo houdt u na die 12 maanden een groot bedrag over. Met dit geld kunt u iets anders doen, zoals uzelf trakteren op een dagje uit. Maak dus snel een afspraak of kom langs bij een Welcom bij u in de buurt. Dan kijken we samen hoeveel u bespaart, door voor deze optie te kiezen.

Maak een afspraak bij Welcom bij

KPN SnelPakkers Mobiel

KPN biedt naast de fantastische Snelpakkers voor Internet & TV en Internet Only, ook supermooie Snelpakkers voor Mobiel. We zetten ze voor u op een rij:

 • Krijg €2,50 korting per maand op een Unlimited Data abonnement. Hiermee bespaart u €60!
 • Bij een abonnement met 10GB krijgt u nu 2GB gratis. U ontvangt dus 12GB voor de prijs van 10GB.
 • Ontvang bij een Kids Sim van 1GB nu 1GB cadeau.
 • U betaalt geen aansluitkosten t.w.v. €25

KPN Snelpakkers i.c.m. toestel.

Ook voor een mobiel abonnement in combinatie met één van de onderstaande drie toestellen, gelden de KPN Snelpakkers.

Kortingstabel Snelpakkers Samsung A53

Kortingstabel Snelpakkers Samsung S22

Kortingstabel Snelpakkers iPhone 14

De Snelpakkers voor ondernemers 

Als ondernemer kunt tijdens de Black Friday weken ook gebruikmaken van de KPN Snelpakkers. Wilt u een KPN Zakelijk Internet abonnement, kunt u kiezen voor één van de cadeaus:

 • Philips 43” Ultra HD TV t.w.v. €499
 • Philips Soundbar t.w.v. €399
 • KPN SuperWifi t.w.v. €199
 • 6 maanden Internet & TV voor maar €35 per maand

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, dus maak snel een afspraak of kom bij ons langs.

Maak een afspraak bij Welcom bij