Het is Black Friday week bij Welcom! De acties bij Welcom zijn verlengd tot en met maandag 28 november. Dat betekent goed nieuws voor u. U ontvangt veel korting op de Sim Only abonnementen van Budget Mobiel. Niet alleen Budget Mobiel, maar ook op een Internet & TV abonnement van Budget Thuis ontvangt u veel korting.

Tijdens de Black Friday periode bij Welcom is Budget Mobiel nóg meer budget dan normaal. Dus maak snel een afspraak of kom langs voor een Sim Only en Internet & TV abonnement. Nu zijn ze supervoordelig. U ontvangt nu bij Welcom de eerste 8 maanden meer dan 50% korting op een Sim Only abonnement. Voor Internet & TV krijgt u zelfs meer dan 70% korting de eerste 6 maanden.  

Maak een afspraak bij Welcom bij

Budget Mobiel Sim Only met Black Friday korting

Stap tijdens de Black Friday Weken over naar een Sim Only abonnement van Budget Mobiel. De prijzen van Budget Mobiel zijn altijd al scherp. Nu komt daar nog eens een extra Black Friday korting op van 50% de eerste 8 maanden bij Welcom.

Black Friday aanbieding voor Budget Thuis Internet & TV

Extra korting op uw Budget Thuis Internet & TV aansluiting, dat is wat u van ons ontvangt tijdens de Black Friday sale. Deze deal wordt nog mooier, want Budget Thuis maakt gebruik van het KPN netwerk. Ook kunt u gebruik maken van de KPN Internet & TV app. Maar via Budget Thuis is het voordeliger. Zie in de onderstaande tabel hoeveel voordeel u krijgt, als u nu overstapt.

Budget Thuis kortingstabel Black Friday

Dubbele Black Friday aanbieding met Budget Thuis en Budget Mobiel

Wilt u nog meer korting ontvangen? Combineer dan uw Budget Thuis met Budget Mobiel. De gehele contractsperiode betaald u €2,50 minder op elk Budget Mobiel abonnement. Dit betekent dat u maar €17,50 per maand betaald voor Budget Mobiel Onbeperkt. En nu komt daar nog een Black Friday korting bij, waardoor u de 1e 8 maanden slechts €7,50 per maand betaald! Dit maakt deze aanbieding de goedkoopste. Dat is een flinke besparing te noemen.  

Budget Mobiel kortingstabel Black Friday

Black Friday deal voor Budget Thuis - Glasvezel Internet & TV

Ook Glasvezel Internet & TV wordt nu extra scherp aangeboden, voor de huishoudens die al gebruikmaken van Glasvezel. U krijgt meer dan 50% korting op Budget Thuis Glasvezel Internet & TV de 1e  6 maanden. Dit houdt in dat u zeer snel internet heeft voor een superscherpe prijs. Met name de 1e  6 maanden.

Budget kortingstabel glasvezel Black Friday

Breid uw Internet & TV abonnement uit met vast bellen voor maar € 1 per maand extra. Als u al Budget Energie klant bent, ontvangt u daarbij nog €5 extra korting per maand.

Budget Thuis Internet met Black Friday: gratis Google Nest of Samsung Tablet cadeau

U kunt er ook voor kiezen om niet in te gaan op deze kortingen op Internet & TV, maar te kiezen voor een gratis Samsung Galaxy Tab A8 of een Google Nest Wifi set.

Budget Thuis internet met gratis Google Nest Wifi set

Google Nest

Budget Thuis internet met gratis Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Tab A8

Maak een afspraak bij uw Welcom winkel in de buurt. We helpen u graag!

Maak een afspraak bij Welcom bij